banner102

Of'un çayı için Ankara'dan geldiler

Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin Bakanlıkları arasındaki koordinasyonu sağlamakla görevli Başbakanlığa bağlı uzmanlar Of Kaymakamı Eren Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.

26 Haziran 2013 Çarşamba 21:45
Of'un çayı için Ankara'dan geldiler
Trabzon Vali Yardımcısı Abdurrahman Koçoğlu, Kanunlar Kararlar Genel Müdür Yardımcısı Metin Yener ile birlikte Başbakanlık'tan gelen 15 uzman Of Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakamlık tarafından yapılan çalışmalar hakkında Kaymakam Arslan’la görüş alışverişinde bulundular. Kaymakamlık ziyaretinin ardından  Çamlı Çay Fabrikasını gezen heyet çayın yapımıyla ilgili Fabrika Müdürü Yaşar Çakıroğlu’ndan bilgiler aldılar.

Merkezde alınan kararların taşrada nasıl uygulandığını görmek ve fikir alışverişinde bulunmak üzere bir dizi ziyarette bulunan heyeti Of’ta görmekten büyük memnuniyet duyduklarını belirten Of Kaymakamı Eren Arslan: “Uzman arkadaşlarımızın taşrada gerçekleştirdikleri bu eğitim programının ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, bundan sonra ki çalışmalarında kendilerine üstün başarılar diliyorum” dedi.
 Çamlı Çay Fabrikasında anı defterine duygularını yazan Kanunlar Kararlar Genel Müdür Yardımcısı Metin Yener: “Başbakanlık Uzman ve Uzman yardımcılarının Taşra teşkilatı eğitim programı çerçevesinde, Ülkemizin en önemli ürünlerinden olan Çay’ın hikayesini bizzat yerinde görmekten büyük memnuniyet duymaktayız. Bizlere göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı Of Kaymakamımız Eren Arslan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 

Son Güncelleme: 26.06.2013 21:47
Anahtar Kelimeler:
Eren ArslanOfçaykur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90