banner102

Of’un yardımları Suriyelilere ulaştı

Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi öncülüğünde düzenlenen yardım kampanyası kapsamında toplanan 1 TIR dolusu insani yardım Suriyelilere ulaştı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Ocak 2017 Cumartesi 01:33
Of’un yardımları Suriyelilere ulaştı
Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi öncülüğünde Suriye ve Halep için düzenlenen ve Of’taki Sivil Toplum kuruluşlarının da destek verdiği yardım kampanyası kapsamında Of’tan 1 TIR dolusu insani yardım toplamıştı.

Yapılan dua ve düzenlenen törenle Of’tan yola çıkan yardım malzemesi, Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’nde bulunan tampon bölgeye gönderildi.

İHH aracılığı ile bölgeye gönderilen yardımlar, Suriye sınırında yardıma muhtaç insanlara ulaştırıldı.

Yaklaşık bin kişinin yardım kampanyasına katkıda bulunduğunu ifade eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; “Of halkımız her daim olduğu gibi yine üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmıştır. Kampanyaya destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yardımlarımızı İHH Trabzon Şubesi aracılığı ile Reyhanlı’ya ulaştırdık. Mazlum coğrafyaların insanlarına bir nebze olsun katkı sağlayabildiysek ne mutlu bizlere. Peygamberimiz “Hayra vesile olan hayrı yapmış gibidir” buyuruyor. Bu kampanyada katkısı bulunan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 28.01.2017 01:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90