banner102

Of’un yeni Emniyet Müdürü Recep Öztabak

Of İlçe 1. Sınıf Emniyet Müdürü Rafet Kantar’ın müfettiş olarak atanması nedeniyle boşalan Of İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Recep Öztabak atandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Temmuz 2021 Cuma 15:20
Of’un yeni Emniyet Müdürü Recep Öztabak

Trabzon’un Maçka İlçesinde Emniyet Müdürlüğü görevinde iken Of İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Öztabak, aynı zamanda Sürmene İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine de vekalet ediyor.

RECEP ÖZTABAK KİMDİR:

Rize’nin Ardeşen İlçesinde doğan Recep Öztabak, Trabzon Fatih Lisesi’nden mezun oldu. Lise eğitim döneminde kısa dönem basın muhabirliği yaptı. 1988 yılında Polis olarak Antalya’da göreve başladı. Merhum başbakanlar Mesut Yılmaz ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yakın koruma ekibinde uzun yıllar görev yaptı.

Üç yıl süre ile Hollanda da Güvenlik Ataşesi olarak görev yaptı. Artvin, Iğdır ve Tunceli’de şark görevini ifa etti. Polis Akademisinde ve 15 Temmuz’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Terör Amiri olarak görev yaptı. Trabzon’un Maçka İlçesinde Emniyet Müdürlüğü görevinde iken Of İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Öztabak, aynı zamanda Sürmene İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine de vekalet ediyor.

Evli ve 3 çocuk babası olan ve iki şiir kitabı bulunan Recep Öztabak, müzik, şiir ve dağcılık sporuna özel bir ilgi duyuyor.

Son Güncelleme: 09.07.2021 13:46
Anahtar Kelimeler:
Recep Öztabak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90