banner102

Of'un Yeni Kaymakamı Koltuğuna Oturdu!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. Yıldönümü kutlamaları kapsamında İsmail Yıldırım İlkokulu öğrencileri ile birlikte okul müdürü Rıza Ercihan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Kaymakam Arslan’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Nisan 2015 Perşembe 12:03
Of'un Yeni Kaymakamı Koltuğuna Oturdu!

Of Kaymakamı Eren Arslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ilçemiz İsmail Yıldırım ilkokulu birinci sınıf öğrencilerinden Nihat Çakır’a kısa bir süreliğine Makamını teslim etti.

Koltuğa oturan minik Nihat, ilk önce ziyaretçilerine çay ikramında bulundu. Ardından Belediye Başkanını telefonla arayarak kendi okulu olan İsmail Yıldırım İlkokulu bahçesinde oyun parkı yapılmasını istedi. Olumlu yanıt aldığını belirterek; “Bu işi hallettim” demesi neşeli anların yaşanmasına neden oldu.

Yazı İşleri personeli tarafından Genç Kaymakama bir dosya sunuldu. Dosyanın ne olduğunu soran Çakır, “Dosyada 3091 sayılı kanun gereği karar verilmesi gereken konu var” cevabını alınca bu da nedir diye tekrar sordu ve aldığı cevap “Vatandaşın biri komşusunun arazisini izinsiz olarak kullandı ve arazi sahibi de onu şikâyet etti” deyince, genç kaymakam Nihat Çakır; “O halde ceza verelim” deyince makamda bulunanlar kahkahaya boğuldu.

Çocukları kabulünden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Arslan; “Dünyada çocukların bir günü bayram olarak hediye eden tek devlet olan ülkemizde birlik ve beraberlik içerisinde ‘Milli Egemenlik Haftasını’ kutluyoruz. Bu vesile ile ‘Gelecek Sizlerin Eseri Olacaktır’ diyen devletimizin kurucusu yüce Atatürk’ü O’nun silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum. İnşallah sizlerin inşaa edeceği gelecek, bugünlerden daha iyi olacaktır. Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlayacağımız 2023’te dünyanın en gelişmiş ekonomisine sahip, barışın ve kardeşliğin hakim olduğu güçlü Türkiye ideallerini sizler yakalayacaksınız” dedi.

Koltuğu iade eden genç kaymakam ve arkadaşlarına Of Kaymakamı Eren Arslan çeşitli hediyeler vererek birlikte fotoğraf çektirdi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 23.04.2015 13:41
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90