banner102

Öğrenci Servisi Kaza Yaptı

Sabah saatlerinde Of Çaykara Yolu üzeri Taşhan Mevkiinde meydana gelen kazada öğrenci servisi ile bir kamyonet çarpıştı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Eylül 2019 Cuma 13:48
Öğrenci Servisi Kaza Yaptı

Büyük çaplı maddi hasarın meydana geldiği kazada ilk belirlemelere göre iki kişi yaralandı.

Of-Çaykara karayolu Taşhan Mahallesi kavşağında, Bölümlü Mahallesinden Of Anadolu Lisesi'ne öğrenci taşıyan Ahmet Çelik Sümer yönetimindeki öğrenci servisi ile Ahmet Yıldırım yönetimindeki kamyonet kafa kafaya çarpıştı.

Meydana gelen kazada kamyonet şoförü ile öğrenci servisinde olan bir kişi yaralandı. Olay yerine 112 sağlık ekipleri sevk edilerek kazada  yaralanan kamyonet sürücüsü Ahmet Yıldırım ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye  kaldırılarak tedavi altına alındı. Servis sürücüsü Ahmet Çelik Sümer ise ayakta tedavi edildi.

Öğrenci servisinde bulunan  öğrenciler  ise kaza sonrası büyük şok yaşarken, Emniyet ekipleri kaza bölgesinde kontrollü geçişi sağladılar. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.




Haber Foto: A. İnan



Son Güncelleme: 27.09.2019 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90