banner102

Öğrenci Temsilcileri Of'ta Buluştu.

Okullarda demokrasi kültürünü geliştirmek ve yaygınlaştırmak için 2004 yılından itibaren ülkemizde her okulda öğrenci temsilciliği seçimleri yapılmaktadır.

Recep Arslan
Recep Arslan
25 Kasım 2015 Çarşamba 17:25
Öğrenci Temsilcileri Of'ta Buluştu.
Okullarda demokrasi kültürünü geliştirmek ve yaygınlaştırmak için 2004 yılından itibaren ülkemizde her okulda öğrenci temsilciliği seçimleri yapılmaktadır. Bu anlayış doğrultusunda Of’ta da öğrenci temsilciliği seçimi yapıldı. Of İlçe Öğrenci Temsilciliğine İmam Hatip Lisesi öğrencisi Selman Koç seçildi. Trabzon ilinde yapılacak olan Trabzon ili öğrenci temsilciliğine de aday olan Selman Koç işi sıkı tutuyor. Seçim çalışmaları kapsamında Trabzon’un diğer ilçe öğrenci temsilcileriyle iletişime geçerek onlarla yakından ilgileniyor. Selman Koç öğrencilerle Of’ta bir araya geldi. Trabzon’da bulunan 18 ilçe öğrenci temsilcisi ve diğer üyelerle Sahil Oğuzhan Restoran’da öğlen yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe öğrenci temsilcilerinin yanında Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Of Belediye başkan yardımcısı Halil Alireisoğlu da katıldı.

Yemekte öğrencilere bir konuşma yapan Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; Sevgili öğrenciler, ilçemize hoş geldiniz. Bu seçimlerin amacı ülkemizde ve dünyada insanlar arasında demokrasi kültürünü yaygınlaştırmaktır. Burada bir araya gelmeniz önemli dayanışma örneğini gösteriyor. Birlik ve beraberliğiniz seçimi kazanmaktan daha önemlidir. Sevgili gençler, sizler bizin en büyük zenginliğimizsiniz. Bunun heba edilmesine ülke olarak tahammülümüz de lüksümüz de yoktur. Tekrar ilçemize hoş geldiniz. Yapacağınız seçimin hepinize hayırlı olmasını diliyorum. ”dedi. İlçe Milli Eğitim müdürünün ardından Of Öğrenci Temsilcisi Selman Koç da bir selamlama konuşması yaptı. Selman Koç; “ Değerli müdürüm, sayın belediye başkan yardımcım, sevgili arkadaşlarım davetinize icap ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Amacımız ille de seçimi kazanmak değildir. Birlik beraberliğimiz olmasa kazandığımız sonuçlar bizi çok da mutlu etmez. Seçimi kazanmaktan çok sizlerin dostluğunu kazanmaktır amacım. Evet, başkanlığa adayız, kazanmak için çalışıyoruz ama ben sizin dostluğunuzu kazanmak istiyorum. Bize desteklerinden dolayı Of İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Of Belediye Başkan Yardımcımıza tekrar teşekkür ediyor, hepinize saygılar sunuyorum.” dedi. 

Yemekten sonra konuk öğrenci temsilcilerine bir konuşma da Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu yaptı. Alireisoğlu yaptığı konuşmada ;” Sizleri Of’ta ağırlamaktan son derece mutluyuz. Sevgili yavrularımız milli ve manevi değerlere sahip bir gençlik bizim temel amacımızdır. Benim gençliğim, hep gençlik teşkilatlarıyla geçti. Gençlerimize yol açmak, onların sorunlarını gidermek için mücadele ettik. İmam hatip liselerine yapılan baskı ve zulümlere karşı onların yanında durduk. Bugün imam hatip liselerinin geldiği nokta bizi çok mutlu ediyor. Yarınımız bugünümüzden daha iyi olacaktır. Kapımız her zaman sizlere açıktır. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin.” diyerek konuşmasını tamamladı.

OF MEM

Son Güncelleme: 25.11.2015 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90