banner102

Öğrenciler çevre için daha aktif olacak

Of Ziraat Odası Başkanlığı, Sinop Universities Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Tiflis Uluslararası Sosyal Araştırmalar ve Politik Araştırma Merkezi, Romanya ECOM adlı tarafların iştirakiyle Karadeniz Havzası İçin Çevreci Ruhunuz Çevrimiçi olsun (Leave your Environmentalist Spirit Online for the Black Sea Basin) adı ile Avrupa Birliği destekli olarak bir proje başlatılmıştı Projenin Of ayağını yürüten Of Ziraat Odası Başkanlığı okullarda projelerini tanıtarak farkındalık oluşturmaya çalışıyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Kasım 2020 Çarşamba 14:32
Öğrenciler çevre için daha aktif olacak

Projenin ikinci aşamada çevre ve kirlilik farkındalığı oluşturma adına  eğitim faaliyetleri yapılıyor. Projenin amacına uygun olarak Of Ziraat Odasından Proje Halkla İlişkiler Uzmanı Merve Akyüz ve Kontrol Asistanı Yakup Bulut bu çerçevede bu İhsan Karadeniz İlk/Ortaokulu öğrencilerine çevre kirliliği ve farkındalığına ilişkin bilgiler vererek projenin tanıtımını yaparak proje için hazırlanan broşürleri öğrencilere takdim ettiler.

İhsan Karadeniz İlk/Ortaokulu  Müdürü Engin Bülbül proje ile ilgili olarak; “Çok anlamlı ve önemli bir proje. Görevli arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Gerek Karadeniz’in gerekse tüm çevrenin temiz olması bizler için son derece önem arz etmektedir. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza bu projeyi mal etmek de ayrı bir taşıyor.  Yaşadığımız çevre facialarının büyük bir kısmı çevre kirliliğinden meydana geliyor. Şayet  bu bilinci şimdiden verebilirsek yarınlara daha umutlu bakabiliriz. Şahsım ve okulum adına kendilerine teşekkür ediyor , başarılar diliyorum.” Sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Son Güncelleme: 11.11.2020 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90