banner102

ÖĞRENCİLER KORKUYOR!

Of 28 Şubat İlköğretim okulu etrafında ve ilçenin birçok alanlarında başıboş dolaşan köpekler öğrencilerin ve küçük çocukların korkulu rüyası oluyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Kasım 2018 Cumartesi 17:23
ÖĞRENCİLER KORKUYOR!

Okul etrafında grup halinde dolaşan köpekler okula giden minik öğrencilerin korkmasına ve birçok öğrencinin köpekleri görünce geri dönmesine sebep oluyor.

Selim Özyurt adlı vatandaş, okula giden küçük çocukların bu köpeklerden korkara yol değiştirdiğini ve birçoklarının köpeklerin gitmesini bekleyerek o şekilde okula gittiklerini söylüyor.

Bazı köpeklerin özellikle küçük çocukların peşine takıldığını söyleyen Özyurt, okula ve çevrede bulunan kurslara evlatlarımızı bu köpeklerden dolayı getirip-götürmek zorunda kalıyoruz. Özellikle çöp konteynırlarının etrafında topluca duran köpeklerden çok korktuklarını söyleyerek, bu sorunu Belediye yetkililerin bir an önce düzelmelerini talep etti.


Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 24.11.2018 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90