banner102

Öğrencilerden Gazi Ziyareti

Ülkemizde kutlanan 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Of’ta da yapılan etkinlikler kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Anadolu Lisesi Müdürü Vehap Kurt ve bir grup öğrenci 11 Ağustos’ta Maçka’da çıkan çatışmada yaralan Özel İstihbarat Polis Memuru Oflu hemşerimiz Namık Öztel’i Of’un Darılı Mahallesindeki evinde ziyaret ettiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Eylül 2017 Perşembe 11:20
Öğrencilerden Gazi Ziyareti
KTÜ Farabi Hastanesinde tedavisini tamamlayan ve önceki gün taburcu olup evinde istirahat eden Gazi Polis memuru Namık Öztel’e öğrenciler de çiçek takdim ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, “Bizler biliyor ve inanıyoruz ki bu vatan şehit ve gazilerimizin büyük fedakârlıkları sayesinde bizlere emanettir. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Rabbim; polisimizi, askerimizi ve tüm güvenlik güçlerimizi korusun ve yardımcıları olsun. Bizler onların fedakârlıkları sayesinde rahat ve huzurlu yaşıyoruz. Onların bu özel gününde yanlarında olup bir nevi şükranlarımızı arz etmek istedik. Tekrar gazimize geçmiş olsun, Allah sıhhat ve afiyet versin diyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

Gazi Polis Memuru Namık Öztel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: “Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Değerli öğrenciler, bu ülke için, bu bayrak için çok çalışmalıyız. İnanın bu bayrak bu fedakârlığa değer. Sakın günlerinizi boşa geçirmeyin. Çok çalışın. Çünkü devlet adamlarımız uyumuyorlar. Birkaç saat uyku ya uyuyor ya uyumuyorlar. Bizler de aynı inanç ve gayeyle çalıştık. Ayağa kalkınca inşallah fırsat olursa daha çok çalışacağım. Yarının büyük işlerini sizler başaracaksınız. Tarihinizi iyi öğrenin, dostumuzu düşmanımızı iyi öğrenin. Bu bayrak için, bu vatan için her türlü fedakârlık değer.”

Öğrencilerin Gazi Polis Namık Öztel’i ziyaretleri kapıda çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Son Güncelleme: 21.09.2017 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yaşar Ayazoğlu 2017-09-21 13:11:17

Tüm Gazi ve şehitlerimizi Şükran ve minnetle yad eder, şehitlerimize Allahtan rahmet,Gazilerimizede sihhat ve afiyetler dilerim.

banner90