banner102

Öğrencilerden İlköğretim Haftası Ziyaretleri

İlköğretim Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde 28 Şubat İlkokulu Öğrencileri ile Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu 4.sınıf öğrencileri Kaymakam Eren Arslan’ı ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Eylül 2016 Cuma 20:31
Öğrencilerden İlköğretim Haftası Ziyaretleri
Ziyareti gerçekleştiren 28 Şubat İlkokulu Müdürü Abdurrahman Yılmaz ve  Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu Müdürü Yaşar Osmanoğlu ile beraberlerindeki öğrenciler Of Kaymakamı Eren Arslan’a ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na eğitime verdikleri desteklerden dolayı çiçek takdim ettiler.

MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAHİP BİR NESİL!

Ziyareti gerçekleştiren öğrencilere çikolata ve meyve suyu ikramında bulunan Kaymakam Arslan, öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Milli ve manevi değerlere sahip, çağımızın gereklerini özümseyen bir nesiller olarak yetişmelisiniz." diyerek 2016-2017 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere, eğitim camiasına, velilere ve millete hayırlı olsun temennisinde bulundu.

İLKÖĞRETİM, EĞİTİM HAYATIMIZIN EN ÖNEMLİ BASAMAĞIDIR

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise yaptığı kısa açıklamada, "İlköğretim, eğitim hayatımızın en önemli basamağıdır. İnsan hayatının oluşmasında ilk temel ilköğretim ile başlar. Temeli olmayan hiçbir şeyin ayakta kalabilmesi mümkün değildir." diyerek 2016-2017 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere, eğitim camiasına, velilere ve millete hayırlı olsun temennisinde bulunarak öğrencilere de yeni eğitim döneminde başarılar diledi.

Son Güncelleme: 23.09.2016 20:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90