banner102

Öğrencilere 'Gelecek Nesiller Solmasın' tiyatrosu

Of Belediye Başkanı Murat Saral tarafından Dünya Tiyatro Günü nedeniyle düzenlenen tiyatro etkinliği ile Oftaki Lise öğrencileri ücretsiz tiyatro keyfi yaşadılar.

28 Mart 2013 Perşembe 17:49
Öğrencilere 'Gelecek Nesiller Solmasın' tiyatrosu

Tiyatro TemaşŸa, “Gülün solduğŸu gün” adlı eseriyle Oflu Lise öğŸrencileriyle buluşŸtu. Of Belediye BaşŸkanı Murat Saral’ın katkılarıyla Of’a gelen Tiyatro grubu, Lise öğŸrencilerine yönelik olarak madde bağŸımlılığŸının zararlarını konu alan "Gülün SolduğŸu Gün" adlı eseri öğŸrencilerin beğŸenisine sundular.

HMB Ulusoy Endüstri Meslek Lisesi ve ATL Kapalı Spor Salonunda 4 seans olarak düzenlenen gösteriyi Ulusoy Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Anadolu Lisesi, Ali YeşŸilyurt Lisesi, TaşŸhan Lisesi ve Anadolu ܖğŸretmen Lisesi öğŸrencileri ücretsiz olarak izlediler.

Gösteriyi Of Belediye BaşŸkanı Murat Saral, Of Müftüsü Recep Onat, İlçe Milli EğŸitim şžube Müdürleri İdris KabahasanoğŸlu ve Adem Gündüz, okul müdürleri, öğŸretmenler ve öğŸrenci velileri de izlediler.

Gösteri sonunda Tiyatro TemaşŸa ekibine teşŸekkür eden BaşŸkan Murat Saral, “geleceğŸimizin teminatı siz sevgili genç kardeşŸlerimiz için düzenlemişŸ olduğŸumuz bu tiyatro oyunu ile umuyorum ki sizlere faydalı olabilmişŸizdir. Madde bağŸımlılığŸının ne kadar kötü ve alışŸınca kurtulmanın ne kadar zor olacağŸını birlikte izledik. İnsanın hayatını kararttığŸını ve ailesinden nasıl koparttığŸını bir nebze de olsa anlayabildik. ArkadaşŸ çevrenizi çok iyi seçmeniz ve sadece eğŸitiminizi ve geleceğŸinizi düşŸünmenizi istiyorum. Bu güzel oyunu sizlere sunan Tiyatro TemaşŸa ekibine de çok teşŸekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90