banner102

Öğrencilere Moral, Motivasyon Ziyaretleri

İlçe Milli eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu çeşitli vesileler ve eğitim amaçlı okul ziyaretlerine devam ediyor. Bu ziyaretlerden birisi de bu yıl değişen liselere giriş sisteminden öğrencilerin etkilenmemesi, sınav kaygılarını azaltmak ve girecekleri yeni sınava motive etmek için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ortaokulların 8. sınıflarını ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Aralık 2017 Perşembe 15:23
Öğrencilere  Moral, Motivasyon Ziyaretleri
Öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunan Müdür İdris Kabahasanoğlu onlara; ” Değerli öğrencilerimiz, yeni sınav sistemiyle bir anlık bir kafa karışıklığı olsa da artık bakanlığımız ortaya koyduğu sınav sistemiyle belirsizliği ortadan kaldırmıştır. Eskiden olduğu gibi yine fırsat eşitliği devam ediyor. İsteyen sınavla öğrenci alan okul sınavlarına girip puan durumuna göre okullara yerleşecek. İstemeyen sınava girmeyecek kendilerinin adreslerine en yakın okula okuyabilecek. Artık önümüze bakıp çalışma tempomuzu artırmalıyız. İster sınava girin, ister sınava girmeyin hepiniz bizim için değerlisiniz. Devletimiz sizlerin daha mutlu ve huzurlu ortamlarda eğitim- öğretim almanız için bu sistemi getiriyor. Herkes kendi bölgesine, evine yakın oldukça aile ilgi ve şefkatinden kopmamış olacak. Bu da daha sağlıklı ve mutlu toplum yapısının oluşmasına katkı sağlayacak. Şimdi herkes sizlerin yanında sizlerin daha iyi eğitim almanıza yardımcı oluyor. Bu sıraların kıymetini bilmezseniz bugün yanınızda sizlere okumanız için her türlü desteği veren insanları yarın yanınızda bulamayabilirsiniz. Sonuç olarak sizleri seviyor, sizlere güveniyor, sizlerden gayret ve düzenli çalışma bekliyoruz. İnanırsanız, çalışırsanız başarılı olacağınıza inanıyor, hepinize başarılar diliyorum.” diyerek duygu ve düşüncelerini belirtti.

Son Güncelleme: 21.12.2017 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90