banner102

Öğrencilerin LYS Başarısı

Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) ilk bine girerek önemli bir başarıya imza atan Of Anadolu Lisesi ve Solaklı Anadolu Lisesi öğrencileri, Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tarafından ödüllendirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Temmuz 2015 Salı 12:51
Öğrencilerin LYS  Başarısı
Öğrencimizin  böylesine önemli bir başarıyı elde etmesinde gayretlerini esirgemeyen başta eğitim camiası olmak üzere tüm öğrencilerin ailelerini  kutlayan  Of  Kaymakamı Eren Arslan: "Sizlerin başarısını gören arkadaşlarınıza önemli bir örnek teşkil ediyorsunuz.Ailelerimiz bu başarıdan dolayı okullarımızı tercih etmede daha hassas davranacaklardır.Tabi ki bu tercihler hem milli eğitim camiasına hem de bizlere bayrağı daha yukarılara taşıma adına  yeni sorumluluklar yükleyecektir. Sizin açtığınız bu yolla ilçemiz eğitimde marka olmaya hızlı bir şekilde devam edecek  ve bizim hayal ettiğimiz noktaya ulaşacaktır. Ben tekrar her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.Bundan sonra ki yaşantınızda başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Üniversite sınavında üstün başarı gösteren öğrencileri kutlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu: "Yavrularımızın gayret ve düzenli çalışmaları ile bizim yapmış olduğumuz yatırımlar birleşince ortaya mükemmel sonuçlar çıkıyor.Alınan bu başarılı sonuçlar bizleri Türkiye gündemine taşıyor. Şehrimizin adının önemli bir konuda gündeme gelmesine katkı sağlayan bu yavrularımıza ve onların her zaman arkalarında duran değerli ailelerine teşekkür ediyorum "dedi.

Eğitim adına kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı Of Kaymakamı Eren Arslan ve Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na şükranlarını sunan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu: "İlçe genelinde ilk kez altı öğrencimizin dereceye girmesi bizleri mutlu etmiştir.Bu başarının artarak devam etmesi en büyük arzumuz ve isteğimizdir" dedi. 

LYS'de Başarı Gösteren Öğrenciler:

Of Solaklı Anadolu Lisesi;

Elif Hacımustafaoğlu Dil1: 486 Puan - Türkiye: 145 inci

Deniz Çilingir Dil1: 437 - Türkiye: 538 inci

Ozan Kudu Dil3: 446 Puan - Türkiye: 545 inci

Kübra Sadıklar Dil3: 433 Puan - Türkiye: 824 inci

Öznur Kurt TS1: 436 Puan - Türkiye: 944 inci

Of Anadolu Lisesi;

Muhammet Şenel Gündüz TM: 466 Puan - Türkiye: 1584 inci

Son Güncelleme: 07.07.2015 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90