banner102

Öğrencilerin Tablet Sevinci

Yakup Türköz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu öğrencilerine hayırsever işadamı Casper Rize il temsilcisi Kaya Yıldırım tarafından bağışlanan tabletler öğrencilere dağıtıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Şubat 2016 Cuma 10:50
Öğrencilerin Tablet Sevinci

Tablet dağıtımı için okulda bir tören düzenlendi.  Tablet dağıtım törenine; Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ,Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu , Trabzon İl Milli Şube Müdürü H.Burak Fettahoğlu, Trabzon İl Milli Özel Öğretimden sorumlu Müdür Yardımcısı Fatma Zehra Aydın, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Hepinizin malumu olduğu üzere kısa adı Fatih ( Eğitimde Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi) Projesi bakanlığımız tarafından uygulanmaya konulmuş. Bu kapsamda ilçemizde tüm orta öğretim kurumlarında akıllı tahta uygulamasına geçilmiş ve tablet dağıtımına devam edilmektedir. Ortaokullarımızda proje kapsamına alınmış alt yapıları 2015-2016 yılında tamamlanacaktır. Böylece eğitimde fırsat eşitliği sağlanacak. Teknolojiyi kullanarak daha fazla duyu organına hitap ederek derslere daha etkin katılımları sağlanacaktır. Geçen yıl 430 bu yıl 346 tablet olmak üzere toplam 776 tablet dağıtmış olacağız. Bu kapsamda bakanlığımıza şahsım ve kurumum ve öğrencilerim adına teşekkür ederim. Ayrıca bu okulumuzdaki 33 öğrencimize tablet bağışında bulunan Casper firmamızı ve onun Rize İl temsilcisine teşekkür ederim ” diyerek düşüncelerini ifade etti.

İl Milli Eğitim müdürü Hızır Aktaş da konuşmasında; Dün akşam Ankara’da,  bugün de Diyarbakır’da hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah birliğimizi daim etsin. Devletimizin eğitime verdiği önem son yıllarda git gide artıyor. Bunu bütçede birinci sırada olan Milli Savunma yerine Milli Eğitimin almasından anlayabiliyoruz. Buna paralel olarak eğitimde teknolojik yatırımlar da her geçen gün artıyor. Bu anlamda eğitimde bilişimi ve etkileşimi sağlayacakFatih Projesiyle ülkemizin eğitimi daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Burada bulunan özel öğretim okulu öğrencilere de bu imkanı sağlayan Casper firmasına teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından tablet dağıtımına geçildi. Tabletler; 1. Gruba Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu, 2.Gruba Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, 3.gruba Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, 4.gruba Ak Parti Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu ,5.gruba  Of Kaymakamı Eren Arslan tarafından dağıtıldı. 

Son Güncelleme: 19.02.2016 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90