banner102

Öğretmenler Günü Of’ta Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulunda yapılan çelenk sunma ile başlayarak okulun konferans salonunda yapılan program ile devam etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Kasım 2017 Cumartesi 16:57
Öğretmenler Günü Of’ta Kutlandı
Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu’nun bahçesinde bulunan Atatürk Büstüne İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun çelenk sunmasıyla başlayan kutlama programı, okulun konferans salonunda yapılan program ile devam etti.

Yapılan programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu günün önemine binaen bir konuşma yaptı.

İlçe Kaymakamının şehir dışında olmasından dolayı vekil olarak Of İlçesine bakan Dernekpazarı İlçe Kaymakamı Murat Yıldız ve Başkan Sarıalioğlu’nun da birer selamlama konuşması yaptığı programda Öğretmenler Günü nedeni ile düzenlenen etkinliklerde dereceye giren öğrencilere ödül takdim edildi.

Programın devamında mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin merasimi ve mesleğe yeni başlayan öğretmenler adına ve kıdemli öğretmenler adına Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Dunay konuşma yaptı.












Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 25.11.2017 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90