banner102

Öğretmenlerden ağaç dikme etkinliği

Geleceğe bir nefes adı altında ülkemizde ağaç dikme seferberliği düzenleniyor. Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu da yaptığı “Ara Tatil Ağaç Dikme” etkinliğinde 125 fidan dikerek gelecek nesiller için nefes olmaya aday oldular.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Kasım 2019 Pazartesi 19:12
Öğretmenlerden  ağaç dikme etkinliği
 Of Belediyesi tarafından tahsis edilen Şehirlerarası Otobüs Terminalin arkasındaki bölge Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri, öğrencileri, velileri ile birlikte fidan diktiler. Etkinliğe Of Kaymakamı  Eyüp Fırat, Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Yaşar Eroğlu da ağaç dikme etkinliğine katılarak fidan diktiler.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat etkinlikle ilgili olarak, “ Çok güzel bir etkinlik. Gelecek nesillere sağlıklı ve temiz bir çevre bırakmak hepimizin görevidir. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bundan sonraki bu tür etkinliklerin artarak devam ettirilmesini diliyorum. Hepinize başarılar diliyorum.” diyerek duygularını ifade etti.


İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ise,” Ara tatil dönemi ilçemizde dolu dolu geçti. Ağaç dikme etkinliğimizde onun bir parçasıydı. Okul idaremizi, öğretmen ve velilerimizi bu duyarlı davranışlarından ötürü kutluyorum. Bu alan inşallah gelecek nesillere nefes, buradan geçenlere ise güzel bir görüntü oluşturacaktır.”sözleriyle düşüncelerini ifade etti.


Ağaç dikimi etkinliğine katılan öğretmen ve veli çocuklarına Kaymakam Eyüp tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.q

Son Güncelleme: 25.11.2019 19:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90