banner102

Öğretmenlerden makam ziyaretleri

Öğretmenler Günü kutlamaları hafta boyunca çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Hafta nedeniyle makam ziyaretleri gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğ Solaklı Fen Lisesi Müdür Yardımcısı İsmail Çapoğlu İngilizce Öğretmeni Burçin Kaykılı ve Coğrafya Öğretmeni Mehmet Kaykılı ile birlikte Kaymakam Eyüp Fırat'ı ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Kasım 2019 Cuma 17:08
Öğretmenlerden makam ziyaretleri

Kaymakam Fırat ziyaretçilerinin Öğretmenler Gününü kutlayarak onlara kalem hediye etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Öğretmenler Günü kutlamaları nedeniyle yapılan diğer ziyaret ise Of Belediye Başkanlığına yapıldı.  İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Şehit Ahmet Türkkan MTAL Müdürü Temel Rıza Kofoğlu, Matematik Öğretmeni Hatice Türkyılmaz, Fizik Öğretmeni Hasan Acar ile birlikte Of Belediye Başkan Vekili Mehmet Öztük'ü makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti. 

Başkan Vekili Öztürk de ziyaretçilerine çiçek vererek  Öğretmenler Gününü kutladı. Ayrıca Başkan V. Öztürk öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim etti. Başkanlık ziyareti toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.






Son Güncelleme: 22.11.2019 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90