banner102

Öğretmenleri Unutmayan Tek Partisiniz

Bu yıl öğretmenler gününün hafta sonuna denk gelmesi sebebiyle ziyaretlerini sonraki günlerde yapan Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı üyeleri bütün okulları ekipler halinde ziyaret ederek geleceğimizin teminatı olan genç neslimizi yetiştiren öğretmenlerimizin gününü kutladılar. Her gittikleri yerde karşılaştıkları ortak söz' Öğretmenleri Unutmayan Tek Partisiniz" methiyesi oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Kasım 2019 Cuma 14:33
Öğretmenleri Unutmayan Tek Partisiniz
Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmenleri unutmayan Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı üyeleri ziyaret ettikleri okullarda Müdürlere Merhum Erbakan Hocamızın 'Davam' kitabını, öğretmenlere de çikolata ikramında bulundular.

Yaptıkları ziyaretlerin yılda bir günle yeterli olmayacağını ifade eden Saadet Partisi Of İlçe Başkan Yardımcısı Nurettin Ulusal, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi her türlü zorluklara rağmen yetiştirme gayretinde olan öğretmenlerimizi sadece yılda bir gün hatırlamak ve ziyaret etmek elbette yeterli olmayacaktır.  Bizler Saadet Partisi olarak toplumun en değerli mesleği öğretmenlik en değerli insanı da öğretmenler olduğuna inanıyoruz. Bu anlamda öğretmenlerimize gereken değeri bizlerden ziyade Devleti Yönetenlerin vermesi çok daha önemlidir. " dedi.

Yaptıkları ziyaretlerde kendilerini ilgi ile karşılayan idareci ve öğretmenlere teşekkür eden İlçe Başkan Yardımcısı Ulusal, bütün öğretmenlere ve eğitimle meşgul olan kişilere yapacakları hayırlı çalışmalarda başarılar temennisinde bulundu.




Son Güncelleme: 29.11.2019 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hsn akyz 2019-12-14 21:18:07

öğretmenleri unutmayanlar her zaman hatırlanır.rahmetli hocam gibi..

banner90