banner102

OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANLARI TOPLANDI

İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Of ilçesindeki tüm okulların okul aile birliği başkanları ve okul müdürleriyle birlikte, Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda toplantı düzenledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Kasım 2016 Çarşamba 14:14
 OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANLARI TOPLANDI
Toplantıya Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri H.Burak Fettahoğlu, Özgür Şahin ve ilçe Şube Müdürleri Süleyman Bedir ile Numan Turan katıldı.

Toplantıda açılış ve teşekkür konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu yaptı. Ardından Temel Eğitimden sorumlu Şube Müdürü Özgür Şahin, TEOG ve YGS-LYS sınavları sonunda il ve ilçenin durumunu yıllara göre karşılaştırmalı olarak anlatarak bilgi verdi. Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş Okul Aile Birliği Başkanları ve Okul Müdürleriyle daha önceki yıllarda yaptığı gibi bu yılda da istişare toplantısı yaptı.

Eğitim-öğretim konularında zamanla oluşan veya oluşabilecek sorunların istişare edilerek çözüme kavuşturulduğu toplantıda; Trabzon İlinde son üç yılda yakalanan başarının, değişim ve gelişimin daha üst seviyelere nasıl çıkarılacağı konularında da çeşitli öngörülerde bulunularak planlamalar yapıldı.

Toplantıda, öğrencileri sadece akademik olarak değil, milli ve manevi değerlerle yüklü, kutlu vatan toprağımızı yüceltecek, gelecek nesillere güzel örnek teşkil edecek şekilde ve düzeyde yetiştirmenin önemine de bilhassa vurgu yapıldı. Tüm okul aile birliği başkanları ve okul müdürleri tarafından takdirle takip edilen toplantı, iyi dilek ve temennilerle nihayete erdi.

 

Son Güncelleme: 02.11.2016 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90