banner102

Okul Servis Şoförleri 2. Dönem için toplandı

Taşımalı Eğitim Erişim Yönetmeliği gereği Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul servis şoförlerine yönetmelik gereği 2.bilgilendirme semineri düzenledi. Of Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen seminere; Of Kaymakamı Eyüp Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bedir, İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan, İlçe Jandarma Trafik Tim Komutan Ast.Sb.Kd.Bçvş. Aşkın Hava İlçe, İlçe emniyet Müdürlüğünden Polis Memuru Ali Dündar, Trafik Jandarma görevlileri, taşıma yapan sürücüler, hostesler katıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Ocak 2020 Çarşamba 14:13
Okul Servis Şoförleri 2. Dönem için toplandı

Of Kaymakamı Eyüp Fırat açılışta yaptığı konuşmada; “Değerli okul servis şoförü arkadaşlarımız toplantınızın hayırlı olmasını diliyorum. Sizler bizler için çok önemlisiniz. Öğrencilerimize göstereceğiniz örnek davranışlar onların hayatında önemli izler bırakacaktır. O nedenle her hal ve hareketiniz bu anlayışla olsun. Ülkemizin geleceği olan yavrularımız sizleri hep hayırla yâd etsinler. Güvenli, huzurlu, sevgi dolu bir iklim ile 2. yarıyıl geçirmenizi temenni ediyor, hepinize başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da açılışta yaptığı konuşmada, "Öncelikli olarak öğrencilerimizin güvenliği için böylesine önemli seminere katılımınız nedeniyle hepinize kutluyorum. Bakanlığımızın sizlerden istemiş olduğu güvenlik önlemleri hem sizlerin hem de sizlere emanet edilen öğrencilerin güvenliği içindir. Bizler, sizleri birer personelimiz olarak görüyoruz. O nedenle sizler de buna uygun davranmanız gerekir. Giyiminizle, kuşamınızla güler yüzünüzle, öğrencilerimize örnek olacak, onların sabah okula başlamalarına pozitif enerji kaynağı olacaksınız.Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza karşı hal ve hareketleriniz ülkemizin geleceğinde önemli etki edecektir. Güvenlik kurallarına azami dikkat edip zaman konusunda göstereceğiniz hassasiyetle inşallah bu yıl da kazasız belasız, başarılı bir eğitim- öğretim yılı geçiririz. Hepinizin çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.  

Konuşmaların ardından seminer; çeşitli bilgilerin paylaşımıyla, karşılıklı soru ve cevaplandırma yapılarak devam etti.

 

Son Güncelleme: 29.01.2020 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90