banner102

ONLARI BARABELLİ İLE VURASIM GELİYOR !

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, partisinin Of İlçe Divan Toplantısında yaptığı konuşmada, "Televizyon kanallarından hükümet yanlısı olanları izleyince Saadet Partililere değil hakaret etmek, onları barabelli ile vurasım geliyor." dedi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Ocak 2019 Cuma 16:45

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatının her ay rutin olarak düzenlediği ilçe divan toplantılarının bu ay ki konuşmacısı İl Başkanı Cevat Kurt oldu. İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu'nun açılış konuşmasından sonra söz alan İl Başkanı Cevat Kurt, gündeme ilişkin önemli dikkat çeken açıklamalar yaptı.

MEDYA 28 ŞUBAT'TA NEYSE BU GÜNDE AYNI

Her daim Milli Görüş'ün karşısında olan kartel medyasının algı yönetimi ile insanları yönlendirdiğini söyleyen Cevat Kurt, "16 yıldır iktidarda olan AK Parti hükümetini, yaptıkları yalan, iftira ve yanıltıcı haberlerle iktidarda tutan kartel medyası, 28 Şubat'ta nasıl yayın yapmışsa bu günde aynısını yapıyor." dedi.

İNSANLARI NARKOZLUYORLAR

Bu iktidarın en iyi başardığı çalışmanın algı yönetimi olduğunu sözlerine ekleyen Kurt, "iktidarda olan arkadaşlarımız maalesef insanları kutuplaştırarak kendilerini iktidarda tutma gayreti içine giriyorlar. Sıradan bir idarecinin ağzına alamayacağı sözleri ülkenin başında bulunan Sayın Cumhurbaşkanı alıyor ve kendisinden olmayanlara hain, zillet, illet gibi ağır hakaretleri  yaparak toplumu kutuplaştırıyor. Bu hakaretleri allayıp pullayarak topluma yayın yapan medya, adeta sihirbazlar gibi insanları narkozluyor." ifadelerini kullandı.

BÜYÜK BİR SAHTEKARLIKTIR!

İl Başkanı Kurt, "Bu televizyon kanallarını ben izleyince değil Saadet Partililere hakaret etmek, onları vurasım geliyor. Öyle bir profesyonel yalan söylüyorlar ki, teşkilatın içinde olan bir kişi dahi bir hafta izlese acaba mı diye başlar sorgulamaya. Geçen seçimde Genel Başkanımızın Demirtaş ile ilgili bir hukuksal sözünü alıp HDP ile işbirliği gibi gösteren bu medya, bu seçimde de Kılıçtaroğlu'nun Ahmet Türk ile görüşmesinin arka planına Saadet Partisi'nin logosunu koyuyor. Bu yalandan da, iftiradan da öte büyük bir sahtekarlıktır. Bunu yapanlar ve bunlara seyirci kalanlar ilahi mizanda hesap verecekleri gibi tarihin önünde de hesap vermek zorunda kalacaklardır." diyerek bu medya aldatmacasına karşı bütün vatandaşları uyardı.




Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 25.01.2019 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YAHYA ALPER 2019-01-30 11:43:29

Bir insan , bu tür sözleri söylememeli hele toplum önünde olan siyasetçiler hiç söylememeli ! Ki , yarın bu sözler önünüze çıktığında kıvırmak zorunda kalmayasınız !

banner90