banner102

Ortaokul Müdürleriyle Planlama Toplantısı

2015-2016 yılı Eğitim Öğretim yılı tamamlanmasıyla eğitim faaliyetlerindeki çalışmalar duraksamadan devam ediyor. Bu kapsamda Of MEM ortaokul müdürleriyle bir toplantı düzenledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Temmuz 2016 Cuma 22:18
Ortaokul Müdürleriyle Planlama Toplantısı

Geçen yılın değerlendirilmesi, gelecek yılın planlanması için yapılan değerlendirme ve planlama toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde İdris Kabahasanoğlu’nun başkanlığında yapıldı.

İlçe Şube Müdürü Numan Turan ve Ortaokul Müdürlerinin katıldığı toplantı sonunda değerlendirme konuşması yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, ” Değerli arkadaşlar  bir yılı daha kazasız bir şekilde tamamladık. Rabbime şükürler olsun ki kayda değer sıkıntı yaşamadan dönemi tamamladık. Geçen yıl ki çalışmalarınızdan ve gayretlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Her günümüz bir öncesinden daha iyi olmalıdır anlayışıyla bu dönem eksiklerimiz varsa onları tespit edip gelecek eğitim-öğretim yılına daha hazır ve başarılı olmak için çalışmalıyız. İnşallah bugün burada aldığımız kararlar gelecek yıl için başarımızı artıracağını düşünüyorum. Amacımız da derdimiz de eğitimdir bizim.  Amaçladığımız yolda inanarak, gayret göstererek çalıştığımızda zaten hedefimize ulaşacağız inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin yaklaşan Ramazan Bayramını tebrik eder, size, ailenize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ederim.” İfadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 07.07.2016 18:42
Anahtar Kelimeler:
İdris Kabahasanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90