banner102

Osmanlı İnşaat Dualarla Açıldı

Of Cumhuriyet Mahallesi Vergi Dairesi yanında açılışı yapılan Osmanlı İnşaat iç mimarlık adındaki işyeri Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt'un katılımı ile gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Nisan 2018 Çarşamba 19:18
Osmanlı İnşaat Dualarla Açıldı

Geniş bir katılım ile açılışı yapılan Osmanlı İnşaat, önceki dönem Saadet Partisi Of Belediye Başkan adayı İrfan Saral'ın oğlu ile Abdullah Osmanoğlu'nun oğlu Osman Osmanoğlu'nun ortak açtığı işyeri inşaat sektörleri arsında yerini aldı.

Dualarla yapılan açılışa Of Kaymakamı Eyüp Fırat'ın yanı sıra, Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aliresioğlu, Of Ticaret Odası Başkanı Erdal Saral, Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, AGD İlçe Başkanı Hasan İnan, Ofspor Yönetim Kurulu Başkanı Olcay Saral, kurum ve kuruluş amirleri ile çok sayıda esnaf katıldı.






Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 18.04.2018 19:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90