banner102

Otistik Öğrencilerden Farkındalık Ziyaretleri

Otizm ile ilgili farkındalık oluşturmak ve otistik bireylerin sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Of’ta bulunan Özel Dayıoğlu Rehabilitasyon Merkezi müdüresi Zeynep Hacıkerimoğlu, öğretmen ve öğrencileri Of Kaymakamı Eren Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nu makamlarında ziyaret ederek çiçek ve günün anlam ve önemiyle ilgili tişört hediye ettiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Nisan 2016 Salı 17:07
Otistik Öğrencilerden Farkındalık Ziyaretleri

Ziyarette konuşan Kaymakam Arslan, ”Dünya Otistik Günü kapsamında bizi ziyaret eden öğrencilerimizden çok mutlu olduk. Onların bu anlamlı gününü kutluyor herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum. Değerli öğretmen ve idarecilerimiz sizler çok önemli eğitim faaliyeti yapıyorsunuz. Hepinize kolaylıklar ve başarılar diliyorum. ”dedi.

Öğrencilere Kaymakam Arslan hediye verdi. Toplu fotoğraf çekildikten sonra heyet İlçe Milli Eğitim Müdürünü de makamında ziyaret etti.

Kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Kabahasanoğlu, "Farkındalık oluşturmak için bugünler anlamlıdır. Sizler de öyle bir işlev için bizleri ziyaret ettiniz. Ziyaretinizden ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bu anlamda toplumsal gayret ve bakış açımız da değişmelidir." diyerek öğrenci ve öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

Son Güncelleme: 05.04.2016 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90