banner102

Özel Eğitim Okul Müdürleri Of’ta toplantı

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 11 Özel Eğitim Kurumu müdürleri Of’ta toplandı. Özel Eğitimden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatma Zehra Aydın’ın başkanlığındaki toplantı Of Halk Eğitim toplantı salonunda yapıldı. Açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Mayıs 2016 Pazartesi 23:28
Özel Eğitim Okul Müdürleri Of’ta toplantı

Konuşmasında Kabahasanoğlu;”  Böyle önemi bir toplantının ilçemizde yapılmasından dolayı sizlere müteşekkiriz. İlçemize hoş geldiniz. Özel eğitim kurumları sosyal devlet anlayışının çok güzel uygulamasıdır. Devletimiz öğrencilerimizi mesafe fark etmeksizin kapılarından alıyor, yemeklerini veriliyor. Hem aileleri hem de öğrenciler mutlu oluyor. Of’umuzdaki Yakup Türköz Okulumuzun açılışında çok sıkıntılar çektik ama bugün iyi ki bu sıkıntıları çekmişiz diyoruz. İdareci, öğretmen ve öğrencilerimizin tam uyumlu bir şekilde çalışması çok başarılı işlere imza atıyorlar. Tekrar ilçemize geldiğiniz için teşekkür ediyorum yapacağınız çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Özel Eğitimden sorumlu Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatma Zehra Aydın da yaptığı selamlama konuşmasında; “Müdürlüğümüze bağlı 11 Özel Eğitim Okulu Müdürleriyle bu yılın 3. Toplantısını Of’ta yapmaktan ben de çok mutlu oldum. Sağ olsunlar müdür arkadaşlarımız hepsi de kendilerini görevlerine adamış arkadaşlarımızdır. Hepsi okullarında büyük özveriyle çalışıp başarılı çalışmalar yapıyorlar. Onları kutluyorum. Bugün burada birlikte çok faydalı fikirler paylaşacağımıza inanıyorum. İlçe Milli Eğitim Müdürümüze misafirperverliğinden dolayı da teşekkür ediyorum.” dedi.

Okul Müdürleri öğle yemeğini Yakup Türköz okulunda yedikten sonra Yakup Türköz Okulunun atölyelerini gezerek öğrencilerin ürünleri karşısında şaşkınlık ve beğenilerini ifade ettiler.

Son Güncelleme: 02.05.2016 23:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90