banner102

Özel Öğrencilerden Öğretmenler Günü ziyareti

Dayıoğlu Rehabilitasyon Merkezi öğretmen, idareci ve öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nuve Özel Öğretimden Sorumlu Şube Müdürü Süleyman Bedir’i Öğretmenler Günü nedeniyle ziyaret ettiler. Ziyarette öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu’na getirdikleri hediyelerini takdim ettiler. Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu da öğrencilere çeşitli hediyeler vererek onlarla bir süre sohbet etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Kasım 2017 Cuma 18:01
Özel Öğrencilerden Öğretmenler Günü ziyareti
Ziyarete öğrenci ver öğretmelerle katılanDayıoğlu Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Zeynep Hacıkerimoğlu ziyaretle ilgili;  Değerli İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü bu önemli günde ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutlamak istedik. Yoğun işleriniz arasında bizlere zaman ayırdığınız ve samimi karşılamanız için teşekkür ederiz. Bu vesileyle Öğretmenler Gününüz kutlu olsun. Daha nice Öğretmenler Günü kutlamanızı diliyoruz.” Sözleriyle duygu ve düşüncelerini ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti; ” Böyle güzel ve özel öğrencilerin eğitiminde gösterdiğiniz çaba ve gayreti çok önemli buluyorum. Sizlerin bu yavrularımıza gösterdiğiniz sabır ve ilgi onların hayatlarında çok önemli etkiler yapıyor. Hem onların toplumun birer değerli insanı olmasını sağlıyorsunuz hem de onların kendilerini değerli olduğunu hissettiriyorsunuz. Rabbim çalışmalarınızda sabrınızı ve gayretinizi artırsın.Bizler de sizlerin öğretmenler Gününüzü kutluyor, sağlıklı ve başarılı nice yıllar diliyorum.” cümleleriyle belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürünün ziyaretinden sonra Şube Müdürü Süleyman Bedir’i ziyaret eden Dayıoğlu Rehabilitasyon Merkezi Öğretmen ve öğrencileri Süleyman Bedir’e hediye sundular. Şube Müdürü Bedir de öğrencilere çeşitli hediyeler vererek karşılıklı hediyeleştiler.


Son Güncelleme: 24.11.2017 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90