banner102

Özel Öğrencilerden Özel Program!

Of Yakup Türköz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından düzenlenen Kutlu Doğum programı Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Nisan 2017 Cumartesi 13:12
Özel Öğrencilerden Özel Program!
Adını sürekli güzel çalışmalarla duyuran ve engelli öğrencilerle engel tanımayarak üretimler gerçekleştiren Yakup Türköz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu, Sevgili Peygamberimizi (s.a.v.) anmak için Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu konferans Salonu'nda bir program düzenledi.

Engel tanımayan öğrenciler tarafından gerçekleştirilen program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Peygamber Efendimiz (s.a.v) ‘in hayatını anlatan slayt, okul öğrencilerinin okuduğu ilahiler ve sema gösterisinin ardından öğrencilere Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahansanoğlu, Of Belediye Başkan Vekili Halil Aliresioğlu ve Of Kaymakamı Eyüp Fırat tarafından ödül takdiminde bulunuldu.








Fotoğrafların tümüne Of'un Nabzı Facebook adresinden ulaşabilirsiniz..

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 22.04.2017 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90