banner102

Polis Haftası İlçemizde Kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü, Of Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kokteylle kutlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Nisan 2017 Salı 19:23
Polis Haftası İlçemizde Kutlandı
Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen çelenk sunma töreninde İlçe Emniyet Müdürü Tolga Er, anıta çelenk sunumunun ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Müdür Er konuşmasında; “Polisimiz görevlerini yerine getirirken her zaman vatandaşlara ve kurumlar arası ilişkilere ihtiyaç duyar. Sadakatimizi devletimize, hizmetimizi milletimize göstermek zorundayız. Polis Teşkilatımızın 172. kuruluş yıldönümü olan bu mutlu günde devletimiz ve milletimizin selameti uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizin aziz hatıralarını rahmetle anarken geride kalanlarına da şükranlarımızı iletiyorum. Gazi ve emeklilerimizi minnetle anıyor, halen görevde olan teşkilat mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyor saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Polislerin gününü kutlayan Kaymakam Fırat ise yaptığı konuşmada; “Polislerimiz vatanlarını korumak adına canlarını ortaya koyuyorlar. Bu mücadelede kanıyla, canıyla hizmet eden bütün güvenlik görevlilerimizi tebrik ediyorum. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Çelenk sunma töreninin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde davetlilere kokteyl sunuldu. Kokteyl ve Programa; Kaymakam Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Arıkan, Jandarma Komutanı Onur Yakan, Savcı ve Hakimler, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, banka müdürleri, daire amirleri ve emniyet mensupları katıldı.

Son Güncelleme: 14.04.2017 19:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90