banner102

Polis ve Askere Teşekkür

15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin ardından ülke genelinde olağanüstü bir durum yaşanırken Of, Kaymakamlık, Belediye, Emniyet, Jandarma ve halk olarak kenetlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Temmuz 2016 Perşembe 00:13
Polis ve Askere Teşekkür
 Of Kent Konseyi Başkanı İdris Kabahasanoğlu ve konsey üyeleri, Of Kaymakamlı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Of Jandarma Komutanlığı ziyaret edildi.

 

Of İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polis memurlarına çiçek takdim eden Kaymakam Arslan, şahıslarında ülke genelinde olağanüstü bir çaba harcayarak darbeye dur diyen kahraman polislere teşekkür etti.

 

Of Kent Konseyi Başkanı Kabahasanoğlu ve Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu da yaptıkları açıklamalarda ülkenin bütünlüğünü korumak için canları pahasına mücadele eden emniyet ve askeri personele teşekkür ettiler.

 

Emniyet Müdürlüğü önünde Kaymakam Arslan tarafından okunan Basın Bildirisinin ardından Kaymakam Arslan, Başkan Sarıalioğlu ve Kent Konseyi Üyeleri İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiler.

 

Garnizon Komutanı Üsteğmen Onur Yakan ve görevli asker ve erler tarafından karşılanan Kaymakam Arslan, Başkan Sarıalioğlu ve Kent Konseyi Üyeleri; vatana ihanet ederek çatışma ortamı oluşturan vatan hainlerine karşın Of İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan asker ve erlerin devletin bölünmez bütünlüğü konusundaki tavizsiz mücadelelerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiler. 

 

Of Kent Konseyi Başkanı İdris Kabahasanoğlu tarafından okunan basın bildirisinde şu ifadelere yer verildi;

 

15 Temmuz gecesi Fetullahçı hain Terör Örgütü (FETÖ) tarihte emsali görülmemiş bir şekilde milletin iradesine darbe vurmak amacıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, TBMM, Genel Kurmay Başkanlığı, MİT, Özel Harekat Daire Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğü binalarıyla, Boğaziçi Köprüsü ve Cumhurbaşkanımızın Konakladığı otele haince saldırmıştır. Bu kalkışma Türk Silahlı Kuvvetleri’nin emir-komuta hiyerarşisiyle olan bir kalkışma değil, Silahlı Kuvvetler içerisindeki paralel terör yapılanmasının bir kalkışmasıdır.

 

Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin Başkomutan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın çağrısıyla sokaklara inmesi, dik duruşu, kararlı tutumu ve ülkeye sahip çıkma inancıyla mümkün olmuştur.

 

Vatanımıza sahip çıkmak için bir an bile tereddüt etmeksizin meydanlara akın eden her yaştan vatandaşımıza, isimsiz kahramanlarımıza, bayrağına, namusuna ve vatanına sahip çıktığı için, Of Kaymakamlığı, Of Belediye Başkanlığı ve Of Kent Konseyi olarak teşekkür ediyoruz. Söz konusu vatan olduğunda kayıtsız şartsız kenetlenebilen bu necip milletin aşamayacağı engel, boşa çıkaramayacağı oyun yoktur. Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kahraman vatandaşlarımız, Of Kaymakamlığı, Of Belediye Başkanlığımız ve Kent Konseyi üyelerimiz canları pahasına meydanlarda nöbet tutmaya devam etmektedir. Evinize dönebilirsiniz talimatı gelinceye kadar meydanlarda ve sokaklarda “VATAN İÇİN NÖBETTE” olmaya devam edeceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Askeri de bizimdir Polisi de bizimdir.Var olma gücünü Aziz Türk Milletinden alan Şerefli Türk Ordumuza hiç bir hain plan yada ihanet şebekesi leke süremez. Kahraman Türk Askerimiz ve Türk Polis Teşkilatımız birdir ve beraberdir. İçerde ve dışarıdaki şer odaklarına karşı mücadeleyi beraber vermiş yine beraber verecektir. Güvenlik güçlerimizin hepsi vatan uğruna ölünce şehit, yaralanınca gazidir.

Bu ihaneti yapanlar Peygamber ocağı dediğimiz Türk silahlı Kuvvetlerimin mensubu olamazlar. Bunlar ordumuzun içine sızmış Fetullahçı hain Terör Örgütü (FETÖ) mensubu azınlık bir grup cuntacı teröristlerdir. Türk silahlı Kuvvetlerimizin darbe teşebbüsüne karşı çıkan emirlerindeki askerleri bu alçak saldırının dışında tutan komutanlarımız ile baskılara rağmen bu ihanete ortak olmayan askerlerimize minnettarız. Milletimizin ordusu olduğunu bir kez daha ortaya koymuşlardır. Ordumuz bizim gözbebeğimizdir. Hiçbir kimse bu vatanseverlere leke getirecek söylem ve provakasyonlara kalkışmasın. Aynı şekilde Emniyet teşkilatımız bu hain saldırıyı bertaraf etmek için her türlü kahramanlığı göstermiştir. Gerek silahlı kuvvetlerimiz gerekse emniyet teşkilatımız içinde yuvalanan bir avuç hain’in ihanetleri asla bu kurumlara mal edilemez.

 

Of Kaymakamlığı, Of Belediye Başkanlığı ve Of Kent Konseyi olarak Ordu ve kurumlar içinde örgütlenmiş bu terörist çetenin tamamen ortaya çıkartılacağına ve adalet önünde hesap vereceğine inancımız tamdır. Allah’a şükür milletimizin sağduyusu, feraseti, cesareti ve Allah’ın yardımıyla bu belayı, bu fitneyi durdurmayı başardık. Şimdi çok daha güçlü olmak, birbirimize daha fazla sarılmak, farklılıklarımızı bir zenginlik olarak görerek birbirimizi daha fazla sevmek zorundayız. Çünkü bizi biz yapan, bizi ayakta tutan, bizi millet yapan değerler bunlardır. Ülkemizi kaosa ve felakete sürüklemek isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz.

 

Bu hain saldırıda; Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır. Onlar peygamberimize komşu oldular inşallah.

 

Bu vesileyle bu alçak ve hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyoruz. Bu süreçte Vatan toprağının ne demek olduğunu bütün dünyaya gösteren aziz milletimize, silahlı kuvvetlerimize, emniyet teşkilatımıza, sivil toplum kuruluşlarına, basın camiasına ve burada ismini sayamadığımız adsız kahramanlara bir kez daha şükranlarımızı arz ediyoruz.

 

Allah milletimizin yar ve yardımcısı olsun.

Son Güncelleme: 21.07.2016 00:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90