banner102

Prof. İlyas Çapoğlu'nun acı günü

Önceki gün ağaç motoru ile çalışırken bacağını kesen Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. İlyas Çapoğlu'nun babası Müzellef Çapoğlu toprağa verildi.

hamitk
hamitk
21 Eylül 2014 Pazar 18:12
Prof. İlyas Çapoğlu'nun acı günü
Erzincan Üniversitesi Rektörü olan Oflu hemşehrimiz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu’nun babası Müzellef Çapoğlu Trabzon’un Of ilçesinde önceki gün ağaç motoruyla odun keserken ayağını kesti. Yakınları tarafından kanlar içersinde bulunan Çapoğlu, acilen Of Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kanlar içersinde kalan Çapoğlu'na ilk müdahale Of Devlet Hastanesinde yapıldıktan sonra ambulans helikopterle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. Çapoğlu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Müzellef Çapoğlu'nun cenazesi bugün öğle namazına mütakip Of Çarşıbaşı Büyükcami'de kılınıp köyündeki aile mezarlığına defnedildi. Öte yandan bu yaşanan kaza akıllara KTÜ Rektörü Prof.Dr. Süleyman Baykal’ın babası Ömer Baykal’ın ölümünü akıllara getirdi. 83 yaşındaki Ömer Baykal da 15 eylül 2012 tarihinde Of Uğurlu Beldesi Nazarlı Mahallesi’nde motorlu testere ile odun keserken, ayağını kesmesi sonucu hayatını kaybetmişti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 21.09.2014 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BEHRAM YILDIZ 2014-09-21 20:37:52

allah gani̇ gani̇ rahmet eylesi̇n.. yakinlarina başsağliği di̇li̇yorum

Avatar
mehmet hacıefendioğlu 2014-09-21 23:26:30

Allahın hikmeti bu doktorların babalarıda kep kesilerek vefat ediyor Allah rahmet etsin

Avatar
NURETTİN KAPTANOĞLU 2014-09-22 09:35:29

gani̇ gani̇ rahmet eylesi̇n rahmetli̇ babamin çok sevdi̇ği̇ bi̇r dostuydu .mevlam i̇ki̇si̇neie i̇nşaallah rahmet ve mağrifetinden mahrum bırakmaz

banner90