banner102

RESUME Çiğköfte 55. Şubesini Of'ta Açtı

Türkiye genelinde 55. şubesini açan RESUME Çiğ köfte Of Barbaros Caddesinde hizmete açıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Eylül 2014 Perşembe 20:01
RESUME Çiğköfte 55. Şubesini Of'ta Açtı
Etli tadında etsiz çiğköfte sloganıyla RESUME Çiğköfte ilk olarak İstanbul Bağcılarda Abuzaer Usta tarafından 2007 yılında hizmet vermeye başlayan şirket, Of İlçesinde de Muhsin Aydın ve Yunus Demiral adlı ortakların girişimi ile 55. şubesini açtı.

Anadolu mutfağının bu güzide lezzetini, uluslararası standartlara uygun ve Helal Gıda Sertifikası ile ürettiklerini söyleyen İşyeri Ortaklarından Yunus Demiral, "RESUME Çiğ Köfte üretim ve hizmet alanında gerekli tüm hijyen kurallarına uymaktadır. Çiğ köftenin gerçek lezzetini tattırma hedefinde olan RESUME Çiğ Köfte müşterilerimizin istek ve damak tatlarına uygun, her zaman güven duyacakları, kaliteli ve lezzetli malzemeler kullanmaktadır." dedi.

Kendine has bir tat ile bu alanda iddialıyız diyen Demiral, "Resume Çiğ Köfte olarak Karadeniz Bölgesinde bu alanda Helal Gıda sertifikası alan ilk şirketiz. Bunun için gerek çiğ köfte tadı, gerekse hijyen kurallarına uyan bir şirket olarak kendi alanımızda iddialı olduğumuzu söyleyebiliriz." diyerek bütün Ofluların bu çiğköftenin tadına bakmalarını önerdi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 25.09.2014 20:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90