banner102

Saadet Adayından Medya Derneğine ziyaret

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde partilerin seçim çalışmaları seçim yaklaştıkça hız kazanıyor. Bu kapsamda Saadet Partisi (SP) Of İlçe Teşkilatı adayını belirledi. Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı Mehmet Sarıalioğlu’nu açıkladıktan sonra alan çalışmalarına başladı. Kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunan SP Of Belediye Başkanı Mehmet Sarıalioğlu Of’un önemli Sivil Toplum Kuruluşu olan Of Medya Derneği'ni ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Şubat 2019 Cuma 12:19
Saadet Adayından Medya Derneğine ziyaret

Of’taki basın-yayın konusunda Of Medya Derneği Başkan İzzet Keleş'ten bilgi alan SP Of Belediye Başkan Adayı Mehmet Sarıalioğlu, Of Medya Derneği'ndeki bu tarz birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma görüntüsünün ülke geneline yayılması gerektiğini söyledi.  Sarıalioğlu, “Toplumun kutuplaşmasındada ve kardeşlik hukukunun gelişmesinde de en büyük faktörlerden birisi medyanın olduğu hepimizin malumudur. Bu kapsamda medya alanında çalışan kardeşlerimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Of Medya Derneği olarak bu kardeşlik hukukunu gözettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Of Teşkilatı bu şerefli görevi bize layık gördüler, biz de alıp başımızın üzerine koyduk. Of’a başkan olmak, milletimize hizmet etmek bizim için bir şereftir. Ben bu davaya ve dava arkadaşlarıma güveniyorum. Of’a Millî Görüş bayrağını dikeceğiz inşallah. Sizlere bizleri bu samimi karşılamanız ve çalışmalarınız nedeniyle teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”diyerek düşüncelerini ifade etti.

Yaptıkları ziyaret için Saadet Partisi Başkan Adayı Mehmet Sarıalioğlu ve ekibine teşekkür eden Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş de yaptığı konuşmada, “ Öncelikli olarak adaylığınızın Of İlçemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bizlerin kapısı bütün görüşlere hele Of için, Of’a hizmet etmek isteyen herkese açıktır. Sizler nezaket gösterip gelmişsiniz teşekkür ediyoruz. Bu şehirde yaşayan insanlar olarak şehrimize katkısı olan herkes bizim kıymetlimizdir. Ülkemizin zorlu süreçten geçtiği bu dönemde İnşallah bu seçimler bütün adaylar ile birlikte kardeşlik hukuku içinde geçer.Beklentimiz tüm siyasilerden  el ele gönül gönülle Of’un daha iyi hizmetlere kavuşturulmasıdır. 31 Mart’ta seçim sona erecek ama biz hâlâ bu şehirde yaşıyor olacağız. Birbirimizi kırmadan, kimsenin gönlünü incitmeden bir seçim dönemi geçirilmesini temenni ediyoruz.  Of Medya Derneği olarak düşüncelerimizle, tutum ve davranışımızla şehrimize karşı sağduyulu yaklaşımımızı hep koruduk bundan sonra da korumaya devam edeceğiz. Çıktığınız bu hizmet yarışında tüm adaylara olduğu gibi sizlere de başarılar diliyorum. Rabbim kolaylıklar versin.” dedi.

Of havadis Gazetesi Ofisinde gerçekleşen ziyarete Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı Mehmet Sarıalioğlu, SP Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.




Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 22.02.2019 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90