banner102

Saadet Gençliğinden Sucuk Etkinliğine Davet

'Hayden Gençler Sucuk Etkinliğine' sloganı ile gerçekleştirecekleri 'Sucuk Mangal Şenliği' ne tüm gençleri davet eden Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Murat Gözütok, hiçbir ayrım yapmaksızın bütün gençleri etkinliğe davet etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Kasım 2016 Cumartesi 01:18
Saadet Gençliğinden Sucuk Etkinliğine Davet

Geleneksel olarak her yıl düzenlemeyi planladıkları 'Helal Sucuk Etkinliği'nin ilkini 13 Kasım 2016 Pazar günü saat 12.30 da Of Sahil Kültür ve Sanat Evi önünde gerçekleştirecekler.

Konu hakkında yazılı basın açıklaması yapan Of Gençlik Kolları Başkanı Gözütok, "Her yıl düzenli olarak planlamayı düşündüğümüz 'Helal Sucuk Etkinliği'mizin bu yıl ilkini gerçekleştireceğiz. Yapacak olduğumuz bu etkinliğe parti, kurum ve kuruluş ayrıt etmeksizin bütün gençlerimizi davet ediyoruz. " dedi.

Amaçlarının sevgi ve kardeşliği pekiştirmek olduğunu belirten Gözütok, "Ülkemizin ve dünyanın her zamankinden çok daha fazla ihtiyaç duyduğu sevgi ve kardeşliğe bir nebze olsun katkıda bulunmak amacıyla bu tür çalışmalar yapıyoruz. Saadet Gençliği olarak bu ve bunun gibi programlardaki gayemiz; bütün gençlerimizi kucaklamak ve birlik ve beraberlik içinde huzurlu bir ortam oluşturmaktır." diyerek gerçekleştirecek oldukları etkinliğe maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür etti.   

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 12.11.2016 01:23
Anahtar Kelimeler:
Murat Gözütok
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90