banner102

Saadet Heyeti İlçe Garnizon Komutanlığını ziyaret etti

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Of Garnizon Komutanlığını ziyaret ettiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Aralık 2016 Perşembe 04:03
Saadet Heyeti İlçe Garnizon Komutanlığını ziyaret etti

İlçe Karakol Komutanı Üsteğmen Onur Yakan’ı makamında ziyaret ederek ülke genelinde teröristlere karşı fedakarca mücadele ederek şehit olan tüm güvenlik kuvvetleri adına başsağlığı temennisinde bulundular.

Yapılan ziyaretten dolayı Saadet heyetine teşekkür eden Üsteğmen Onur Yakan terör ve diğer güvenlik konularında gerek sivil toplum kuruluşları, gerekse vatandaşlar olarak birlik ve beraberlik için hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu vatanı için şehit olan tüm asker ve polisler için Üsteğmen Onur Yakan'a başsağlığı temennisinde bulunup gazilere de acil şifalar diledi. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 30.12.2016 15:42
Anahtar Kelimeler:
M.Celal Vahapoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90