banner102

Saadet Of Esnafın Derdini Dinledi

Başlattıkları Geçim İttifakı çalışmasıyla tüm Türkiye genelinde sahaya inen Saadet Partisi, Of İlçesinde de Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, İl ve İlçe yöneticileri ile ilçe merkezindeki birçok esnafı ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Haziran 2021 Cumartesi 14:36

Of ilçe Merkezi, Cumapazarı ve Taşhanpazarı’nda bulunan birçok esnafı ziyaret eden Saadet Partililer, geçim ittifakı broşürlerini esnaflara verip kendilerinin sıkıntılarını dinledi.  Birçok esnafın ortak şikâyeti “Sıkıntı büyük, dert aynı, geçinemiyoruz.” oldu.

ESNAFLARIMIZ ADETA FERYAT EDİYOR

Yaptıkları ziyareti değerlendiren İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, “Bizler Saadet Partisi olarak seçim derdinde değil geçim derdinde olan vatandaşımızın derdindeyiz. Esnaflarımız adeta feryat ediyor. Hangi sebepten olursa olsun birçok esnafımız kapatmakla yüz yüze kalmış durumda. Bu feryatlara sahaya inerek bizler şahit oluyoruz ve basın yoluyla da iktidar sahiplerine iletiyoruz. “ dedi.

ESNAFIN SESİNE KULAK VERİN!

‘Süslü sözlerle, ödeme ertelemelerle esnafın derdi bitmiyor’ diyen İlçe Başkanı Muratoğlu, “Maalesef ülkemizi yönetenler esnafın derdi ile dertlenecekleri yerde, muhalefete laf yetiştirip ‘Aç olanları siz doyurun’ diyorlar. Bu feryat eden esnafın sıkıntılarını muhalefet mi çözecek yoksa ülkeyi yönetenler mi? Vergileri hiç geciktirmeden esnaftan toplayan iktidar, yasaklar, kapatmalar ve zamlar ile adeta eriyen esnafın derdine çare mi oluyor, yoksa çaresizlik ile baş başa mı bırakıyor?” diyerek esnafın feryadına kulak verilmesi gerektiğini söyledi. 

ANORMAL GİDİŞİTIN NORMAL SONUÇLARI

Sadece esnafların değil, müşteri rolündeki vatandaşlarında büyük sıkıntılarının olduğunu dillendiren Muratoğlu, “Esnaf ziyareti yaparken karşılaştığımız vatandaşlarla da görüştüğümüzde, esnaflarımız gibi onlarda pahalılıktan şikâyetçi olduklarını ifade ettiler. Her gün yeni zamlar ile zorunlu ihtiyaçların gelirlerini geçtiğini dile getiren birçok vatandaş, bu gidişin uçuruma doğru gidiş olduğunu söylediler. Burada ne esnaf suçlu ne de vatandaş. Her alanda çok zengin olan ülkemizi üretim anlayışından lükse dönük tüketim anlayışına döndüren mevcut iktidar suçludur. Vatandaşa verme noktasında ekonomik sıkıntıyı dile getiren iktidar, zengin iş adamları ve patronlara vermeye sıra gelince centilmenliğin zirvesini yapıyor. Aynı şekilde üretime yönelik yatırımların yerine gösteriş ve lükse dayalı tüketim yatırımlarına öncelik veriyorlar. Bu anlayış devam ettiği müddetçe ne vatandaşımızın, ne de esnafımızın iki yakası bir araya gelmeyecektir.” diyerek yıllardır yapılan uyarıların aynı yönde olduğunu ve bu durumun yanlış yönetimin normal sonucu olduğunu ifade etti.

Son Güncelleme: 21.06.2021 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90