banner102

Saadet Partisi Gazetecileri bu yılda unutmadı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Saadet Partisi Of İlçe Yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetecileri unutmayarak onlara ziyarette bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Ocak 2023 Çarşamba 15:56
Saadet Partisi Gazetecileri bu yılda unutmadı

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Of’un en etkili basın yayın kuruluşu olan Of Medya Derneğine ziyarette bulundu. Medya Derneği Merkezinde yapılan ziyarete Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, Başkan Yardımcısı Fahri Hacıcaferoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Yaşar, İmdat Osmanoğlu, Mustafa Yaşar, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, Başkan Yardımcısı Mustafa Saral Yönetim Kurulu Üyesi Yahya Gündoğdu katıldı.

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu ziyarette; “Yönetim olarak bizler basının önemini ve gücünün çok iyi biliyoruz. Onun için her yıl sizler için özel olan bugünde her zaman ziyarette bulunup gününüzü kutlamaya çalışıyoruz. Yanlışları söyleme, hataları düzeltmek için basın özgür ve bağımsız olmalıdır. İlçemizde yaşanan sorunlara daha çok yer vermenizi, halkın doğru bilgilendirilmesi için çaba göstermenizi temenni ediyoruz. Yoğun çalışmalarınızda kolaylıklar diliyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüze tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.” dedi.

Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş ise ziyaretle ilgili yaptığı konuşmada; “ Her yıl olduğu gibi bu yıl da Saadet Partisi Of İlçe Yönetimi olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde bizleri ziyaret ettiniz. Biz gazeteciler için önemli gün olan bugün de yine sizler farkınızı gösterdiniz. Siyasi rakipleriniz yine sizin gerinizde kaldı. Basın galiba onlar için  çok da önemli görülmüyor. Doğrusu bizim için önemli bir mesele teşkil etmiyor. Bizler görüş ve düşüncelerimizin sorulduğunda, fikrimizin sorulduğunda herkes için aklımız ve fikrimiz yettiği kadar fikirlerimizi paylaşıyoruz. Ziyaretlerinize teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyoruz.” diyerek konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90