banner102

SAADET REKLAMINA ÇİRKİN SALDIRI

Of İlçesinde 7 Haziran Genel Seçimleri için çalışma yapan partilerden Saadet Partisi'nin Billboard reklamı kimliği belirsiz kişiler tarafından yırtıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Mayıs 2015 Salı 13:53
Of İrfanlı Mahallesi 28 Şubat İlköğretim mevkiinde bulunan  4 billboard reklam panosunda yer alan Saadet Partisi ve CHP reklamı kimliği belirsiz kişiler tarafından yırtılarak kullanılmaz hale getirildi. Aynı panoda yer alan AK Parti reklamına ise hiç dokunulmadı.

Reklamlarının yırtıldığını haber alan Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Karargah Başkanı Ömer Aktaş, olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Yırtılmanın küçük çocuklar tarafından yapılamayacağını söyleyen Aktaş, "Alın teri ile kazanılan paralarla bütçe oluşturup seçim çalışmaları kapsamında reklamları bastıran Saadet Partisi'nin reklamlarına uzanan el bu dünyada kırılmasa da, öteki dünyada elbette kırılacaktır. Bu çirkin saldırıyı kimler yaptıysa, bunu kendi kafasından yapmadığını düşünüyoruz. Çünkü yırtılan reklam panosunun yanına gittiğimizde olayı gören ve gören bir bayanla konuşan abimizle karşılaştık. Kendileri bize, "Reklamları yırtanlar 10-15 yaşlarında genç delikanlılar idi. Kendilerini reklamları yıpratırken gördüğümüzde reklam şirketinden olduğunu ve mevcut reklamları söküp yerine yeni reklam yapıştıracaklarını düşünerek müdahale etmedik." diyerek bu hain saldırıyı yapanların küçük çocuk olmadıklarını söylediler. "dedi.

Aktaş, görgü tanıklarından bir kişinin de kendilerine, reklamı yırtanları gören bir bayan ile görüştüğünü söyleyerek, bayanın kendisine şunları söylediğini ifade etti: "Genç yaşta olan 3 delikanlı reklamları yıpratıyordu. Bende o anda oradan evime gidiyordum. Kendilerine neden yıprattıklarını sordum. Bana içlerinden bir tanesi, bu işi para karşılığında yaptıklarını söyledi. Bende daha fazla yıpratmadan oradan kovdum onları."  

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 20.05.2015 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmi lazım değil 2015-05-20 08:58:44

"Bu işi para karşılığında yaptıklarını söyledi." bu cümle kadar yapmacık bir cümle görmedim
NE CHP NE AKP NE SAADET

Avatar
BEHRAM YILDIZ 2015-05-20 22:43:04

HOŞGÖRÜ DİNİMİZİN BİR GEREĞİDİR AMA AKPARTİ FENOMENLERİ GERÇEKTEN SAPKINLIKTA RAKİP TANIMIYOR..TAM ONÜÇ YILDIR OLMADIK ÇİRKİNLİKLERİN SERGİLENDİĞİ, İŞBİRLİKÇİLİĞİN YOLSUZLUĞUN TÜRLÜSÜNÜN YAPILDIĞI BİR FETRET DÖNEMİ GEÇİR MEMİZE RAĞMEN ÖZELLİKLE İSTANBULDA İKAMET EDİP YAZIN ÇAYA GELEN BİRTAKIM ZÜMRE TARAFINDAN BU KİN POMPALANIYOR TÜRKİYEMİZİN YÜZ AKI İSLAM ALEMİNİN LOKOMOTİF GEMİSİ MİLLİ GÖRÜŞE AKILALMAZ BİR KİNLE SALDIRIYORLAR. HADEPLEE EŞDEŞLEŞTİRİLİYORUZ CHP PARANOYASI İLE HALKI KORKUTUYORLAR.. YAHU APO PİÇİNE SEKRETERYA TAYİN EDEN BUNLAR.. DAHA DÜN KANDİLE HEYEET GÖNDERN BUNLAR DOLMABAHÇE SARAYINDA APO İLE OLAN ANLAŞMAYI PARAF EDEN BU İKTİDAR NE HAKLA MEYDANLARDA MİLLİYETÇİ POZLAR TAKINIYOR ANLAMAK MÜMKÜNMÜ.. MURSİYE SAHİP ÇIKAN BİR DÜNYA LİDERİ KİRLİ SERVETİNİ TEMİN ETTİĞİ ARABİSTAN FİRAVUNLARINDAN YARDIM İSTEYEMİYORMU MEYDANLARDA AĞLAYARAK RABİA İŞARETİ YAPAN KİŞİ TAM ONÜÇ SENEDİR BU MİLLETİN BÜYÜK OYUNA MAHZAR OLMUŞ OLMASINA RAĞMEN HANGİ İSLAM ÜLKESİNDE İDAMLARI DURDURDU

Avatar
Yazıklar olsun 2015-05-23 14:42:51

Hiç bir akpartili gelip sizin pankartınızı veya afişinizi yırtmaz asıl sorun sizin zihniyette kirlisiniz artık kirli sapkınlıkta sınır tanımıyorsunuz 8 Haziran da güçlü bir Akparti iktidarında Görüşürüz Çatır Çatır çatlayacaksınız Yandaş basın bakalım o zaman ittifakınıza ne olacak paralel ler kaçınca anlayacaksınız paçavra gibi kullanıp atacaklar sizi Muhsin Yazıcıoğlu ve Erbakan ın kemiklerini sızlattınız

Avatar
iisimsiz 2015-05-27 18:59:53

Bu gibi olayların özellikle saadet partisine yapıldığını düşünöüyorum yanlış ve abartılı bir haber olmuş

banner90