banner102

Saadet’ten MHP Ziyareti

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu ve beraberindeki Başkan yardımcıları Kurum, kuruluş, dernek, vakıf vb. ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak yeni kongresini yapan MHP Of İlçe Başkanlığını ziyaret eden Saadet ekibi tebrik mesajlarını İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz’a ilettiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Eylül 2020 Çarşamba 17:55
Saadet’ten MHP Ziyareti

7. Olağan kongresini yapan Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkanlığına yeninden getirilen Hüseyin Ayaz’ı ilçe başkanlığı binasında ziyaret eden Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu ve beraberindeki İlçe Başkan Yardımcıları Fikret Bulut, M.Muhsin Aksoy ve Fahri Hacıcaferoğlu Başkan Ayaz’a tebriklerini ilettiler.

Yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını ifade eden MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, ilçemizde olduğu gibi ülkemizde de bu tür kardeşliklerin, birlikteliklerin olması gerektiğini söyledi.

Ülkemizin en büyük sorununun kutuplaşma olduğunu söyleyen Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu ise, yaptıkları ziyaretlerin bu kutuplaştırmayı bir nebze olsun azalma düşüncesi ile yaptıklarını ifade etti.

Farklı görüş ve düşüncelere rağmen bir araya gelinmesi gerektiğini ifade eden İlçe Başkanı Muratoğlu, “Her ne pahasına olursa olsun en zıt görüş olsa dahi bir araya gelinmeli ve herkes kendi düşüncesini tartışma ve çatışma ortamı oluşturmadan söylemelidir. Bizler Müslümanlar olarak tek önderimiz, liderimiz olan Sevgili Peygamberimizi (Sellallahu Aleyhi Vesellem) örnek almalıyız. Ki O, İslam’ın en azılı düşmanlarından olan Ebu Cehil’e defalarca İslamiyet’i tebliğ etmek için gitmiş ve olumsuzluklarla karşılaşmasına rağmen bu tebliğinden vazgeçmemiştir. Bizlerde aynı vatanın vatandaşları olarak hangi görüş ve düşünceye mensup olursa olsun doğru bildiklerimizi birbirimize anlatabilmeliyiz.” diyerek görevini tazeleyen İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz’a hayırlı işlerinde başarılar diledi.


  

 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 16.09.2020 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90