banner102

Saadet’ten Örnek Çalışma

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı bünyesinde çalışma yapan İlçe Gençlik Kolları, Of İlçe Merkezinde bulunan sokak hayvanları için 15 noktaya yemlik koydu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Mart 2021 Pazartesi 21:00
Saadet’ten Örnek Çalışma

Of İlçe Merkezinde bulunan yüzlerce sokak hayvanı için 15 noktaya yemlik koyan Saadet Partisi Of Gençlik Kolları ekipleri, koydukları yemliklere İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, Başkan yardımcısı Mustafa Saral ve İlçe Gençlik Başkanı İbrahim Var ile yemleri doldurdular.

Yaptıkları çalışma hakkında açıklama yapan İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, “Gençlik Kolları’mızın yaptığı bu güzel çalışma ile Yüce Rabbimizin emrinde hareket eden sokak hayvanlarımız bir nebze olsun yiyecek ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Ayrıca yemlikleri sürekli kontrol edip boşalanları da doldurmaya gayret edeceğiz. Bizler inanıyoruz ki öncülüğünü yaptığımız bu çalışma, havyansever birçok vatandaşımızın da desteği ile daim kalacaktır. “ dedi.

Bu çalışmanın inancımızın hoş gördüğü ve tavsiye ettiği bir çalışma olduğunun da altını çizen İlçe Başkanı Muratoğlu, “Öyle bir dinin mensubuyuz ki ne kadar şükretsek azdır. Bu din bize yaratılanları yaratandan ötürü sevmemizi buyururken, aynı şekilde bir hayvandan dolayı ordusunun yönünü değiştiren bir Peygambere de ümmet olmayı nasip etmiştir. Sevgili Peygamberimiz (Sellallahu Aleyhi Vesellem) her daim hayvan sevgisini tavsiye etmiş ve bunun gereğini de kendisi yapmıştır. Bizlerde ümmeti olduğumuz Sevgili Nebimizin yolundan gitme adına bu çalışmaları yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz.” diyerek kendilerine maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.03.2021 21:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erhan 2021-03-03 12:24:18

Tebrikler, güzel ve hayırlı bir faaliyet.

Avatar
Fahri Hacıcaferoğlu 2021-03-03 22:25:17

Analiz adında bu habere yorum yazan kişi; Siz önce kendi kimliğiiiz ortaya koyun ondan sonra yorum yazın. Ayrıca kime olursa olsun hakaret, küfür, kindar bir yorum yapılırsa yapılsın yayınlanmaz. Siz ancak egonuzu tatmin etmiş olursunuz. Şunu da çok iyi bilin ki ahirette yazdığınızın hesabınızı biz yorumu silsek te vereceksiniz.

banner90