banner102

Sağlık Memuru Taflan Of’tan göz yaşları ve dualarla uğurlandı

Yakalandığı Covid 19 hastalığı nedeniyle KTÜ Farabi Hastanesinde tedavi gören Of Devlet Hastanesi sağlık memurlarından Hüseyin Taflan (47) hayatını kaybetti. Hüseyin Taflan için Of Devlet Hastanesinde bir tören düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Ekim 2021 Cumartesi 21:20
Sağlık Memuru  Taflan Of’tan göz yaşları ve dualarla uğurlandı

Of Devlet Hastanesi bahçesinde yapılan törende ilk olarak  Hüseyin Taflan’ın hayat hikayesi okundu. Hüseyin Taflan’ın mesai arkadaşları anılarını, duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal da bir konuşma yaptı. Başhekim Uysal,  güler yüzüyle, çalışkanlığıyla, fedakarca çalışmalarıyla Hüseyin Taflan’ın unutulmayacağını, her zaman rahmet ve minnetle anacaklarını belirterek kendilerine Allah’tan rahmet ailesine, sevenlerine sabırlar dilediğini ifade etti.

Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal’ın konuşmasının ardından Kıyıboyu Camii İmam Hatibi Mehmet Türkyılmaz Kuranı Kerim okuyup okunan Kuran’ın duasını yaptı. Duaların ardından gözyaşlarıyla  Hüseyin Taflan’ın tabutu  mesai arkadaşları ve sevenleri tarafından cenaze aracına konularak Cuma namanazına mütakip defnedilmek üzere memleketi Akçaabat İlçesi Akçaköy Mahallesine uğurlandı. Çevresinde sevilen bir kişi olan Hüseyin Taflan için düzenlenen törene Trabzon İl Sağlık Vekili Dr. Kemal Süleyman, Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal, Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal, mesai arkadaşları, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90