banner102

Saka'dan Of Medya Derneği ziyareti

Saadet Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Saka, Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu ve Meclis Üyesi Adayları Of Medya Derneğine nezaket ziyaretinde bulunarak Başkan İzzet Keleş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet ettiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Mart 2019 Çarşamba 23:13
Saka'dan Of Medya Derneği ziyareti

Medya Çalışmaları hakkında Başkan İzzet Keleş'ten bilgi alan Saadet Partisi Trabzon Büyükşehir Başkan Adayı Hasan Saka, “Medya ülkemiz ve dünyanın yönlendirilmesinde çok büyük bir önem arz ediyor. Farklı mecralarda yayın yapan medya kuruluşlarının kardeşlik hukuku içinde bir arada bulunmasının çok önemlidir. Ülkemiz gerek siyasiler gerekse malum medya tarafından hızla kutuplaştırmaya doğru itiliyor. Maalesef ülkemiz sürekli kutuplaştırmaya doğru hızla itilmeye çalışılıyor. Bizler Saadet Partisi olarak Genel Başkanımızdan, Belediye Başkan Adaylarımıza ve teşkilat mensuplarımıza kadar, atılan iftiralara karşı kutuplaştırıcı söz kullanmadan cevap vermeye çalışıyoruz. Biz inanıyoruz ki bu ülke ancak ve ancak kardeşlik hukukunu yükselterek kalkınabilir. Ne ekonomik ne de sosyal kalkınma bu kardeşlik hukukunu yükseltmeden artırılamaz." Diyerek düşüncelerini ifade etti.

Of Medya Derneği Başkan İzzet Keleş ziyaretle ilgili olarak, “ Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz. Siyasette üslup son derece önemlidir. Kardeşlik hukuku çerçevesinde, kırmadan, dökmeden, centilmence, demokratik bir yarış olmasını diliyoruz. Bizler bu toplumun kanaat önderleri olarak halk için üreten, halkın refahını, mutluluğunu amaçlayan her türlü projeyi önemsiyoruz. Adaylardan gerçekçi projelerle halkın hayatını kolaylaştırıcı hizmetler sunabileceğine inanıyoruz. Tüm başkan adaylarına olduğu gibi çıkmış olduğunuz halka hizmetyolunda başarılar diliyoruz.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Saadet Partisi Trabzon  Büyükşehir Adayı Hasan Saka ve Saadet Partisi Of Teşkilatının Of Medya Derneği ziyareti toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.


Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 13.03.2019 23:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90