banner102

Şampiyon Of Milli Eğitim Müdürlüğü

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenler arası birlik, beraberlik, dayanışmayı geliştirmek amacıyla 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel “Türkiye Öğretmenler Kupası” bir dizi spor etkinliği düzenliyor. Tüm Türkiye’de illerde Futsal (Salon Futbolu),Basket, Voleybol ve Masa Tenisi branşlarında spor etkinlikleri düzenleniyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
31 Ekim 2019 Perşembe 16:23
Şampiyon Of Milli Eğitim Müdürlüğü

Etkinlikler kapsamında Trabzon’da yapılan Futsal müsabakalarında finali Of Milli Eğitim Müdürlüğü takımı ile Çarşıbaşı Milli Eğitim Müdürlüğü takımları arasında Trabzon Mehmet Akif Ersoy Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Müsabakayı Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memişkaptanoğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Çarşıbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Usta, Of İlçe Gençlik Spor Müdürü Özcan Demirel, Çaykara İlçe Spor Müdürü Yusuf Kurt birlikte izlediler.

Baştan sona kadar çekişmeli geçen müsabakada Of Milli Eğitim Müdürlüğü takımı Çarşıbaşı Milli Eğitim Müdürlüğü takımını 4-2 yenerek Futsalda Trabzon İl Şampiyonu oldu. Maç sonunda kupa ve madalya töreni düzenlendi. İkinci olan Çarşıbaşı Milli Eğitim Müdürlüğü takımına madalyaları Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından takdim edildi. Şampiyon olan Of Milli Eğitim Müdürlüğü Takımına madalyaları Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memişkaptanoğlu tarafından takdim edildi. Şampiyonluk kupası ise Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memişkaptanoğlu ve Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından verildi.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Futsal Takımı 4-11 Kasım tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak Karadeniz Bölge müsabakalarında Trabzon’u temsil edecek. Bölgelerinde şampiyon olan takımlar 18- 24 Kasım tarihlerinde Ankara’da Türkiye Şampiyonu olmak mücadele edecekler.

Takımları şampiyon olan Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu yaptığı konuşmada, “Bakanlığımızın öğretmenler arasında düzenlemiş olduğu spor etkinliklerini çok anlamlı buluyoruz. Sporda asıl olan dostluk, kardeşliktir. Kimin şampiyon olduğu önemli değildir. Katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Takımımızı da elde ettiği başarı nedeniyle kutluyorum. İnşallah bölge finallerinde takımımız Trabzon’umuzu en iyi şekilde temsil edecektir.” Sözleriyle duygularını ifade etti.

Türkiye Öğretmenler Kupası Futsal Trabzon İl final müsabakası maçı sonunda yapılan ödül töreni ardından çekilen toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Son Güncelleme: 31.10.2019 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90