banner102

ŞAMPİYON ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

İlçemizi Trabzon’da yapılan müsabakalarda başarıyla temsil eden ve müsabakalar sonucunda derece elde eden öğrenciler ödüllendirildi. Dereceye giren öğrenciler önce İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından makamında kabul edilerek çeşitli ödüllerle ödüllendirildi. Daha sonra başarılı öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürleri ve Beden Eğitimi Öğretmenleriyle Kaymakam Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret ettiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Ocak 2018 Çarşamba 08:41
 ŞAMPİYON ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Kaymakam Fırat ziyaretten duyduğu memnuniyeti, “ Elde ettikleri başarılardan dolayı öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bu başarıları gerçekten çok önemsiyorum. Çünkü hayat sadece akademik başarıdan ibaret değildir. Spor, sanat, edebiyat ve diğer sosyal kültürel başarılar en az akademik başarı kadar önemlidir. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü de öğrencilerimizi çok yönlü yönlendirmesi ve yetiştirmesi nedeniyle tebrik ediyorum.  İlle de başarı elde ettikleri için değil yarışma cesareti gösterip ilçemizi en güzel şekilde temsil ettikleri için de tebrik ediyorum. Katılacakları bölge finallerinde başarılı olacaklarına inanıyor, üstün muvaffakiyetler diliyorum.” diyerek ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da kendilerini kabul eden Kaymakam Fırat’a teşekkür ederek; “ Eğitim projelerimizde her zaman yanımızda olan, bugün de bizleri kabul eden ve öğrencilerimizi çeşitli ödüllerle ödüllendiren Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. İnşallah kendilerinin önderliğinde daha çok çalışıp yeni başarılara imza atacağız.” sözleriyle düşüncelerini belirtti.

Masa tenisinde il birincisi olan Solaklı Fen Lisesi Yıldız Kızlar Takımı oyuncularına masa tenisi raket ve topu, Yıldız Erkekler Badminton İl birincisi HMB Ulusoy Mesleki ve Teknik Lisesi oyuncularına Badminton raketi ve topu takdim etti. Bireysel müsabakalarda; İmam-Hatip Ortaokullar arası "Genç Nida Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma" yarışmasında Trabzon İl birincisi olan Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Selahattin Bilgin'e, İmam-Hatip Ortaokullar arası "Genç Bilaller Ezan Okuma" yarışmasında Serince Şehit Fahrettin Yavuz İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri İl 2.si Musa Akyüz ve "Genç Nida Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma" yarışmasında İl 3.sü olan Yunus Emre Bağdalı'ya, İmam-Hatip Liseler arası "Hafızlık" yarışmasında Trabzon İl üçüncüsü olan Of Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Cihan Bali'ye Kaymakam Fırat tarafından altın hediye edildi.

Son Güncelleme: 03.01.2018 08:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90