banner102

Sanayi yolu asfaltlanıyor

Of'un araç trafiği açısından en işlek caddesi olan Sanayi caddesinin asfaltlama çalışmaları başladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Mayıs 2018 Salı 17:18
Sanayi yolu asfaltlanıyor

Uzun süre çukur halde kalan ve sanayi caddesi esnafı ile vatandaşlarının tepkilerine sebep olan yolun asfaltlamasına başlandı.

Defalarca halkın tepkilerini habere dönüştürdüğümüz sanayi yolu, gerek tozdan gerekse çukurlardan dolayı mağdur edilen vatandaşlar için büyük bir sorun haline gelmişti. En son yaptığımız haberden kısa süre sonra yolun bazı yerleri yamalama ile asfaltlanmış, soruna pansuman tedbir alınmıştı.

Yamalama çalışmasından da kısa süre sonra asfaltlama için zeminin kazılmasına başlandı. Bugün itibari ile asfaltlama başlatılarak vatandaşların yol çilesine son verilmiş oldu.

Defalarca farklı şirketler tarafından kazılan yolda, TİSKİ su kanalı, Doğalgaz, Elektrik  ve Telefon hatları ayrı ayrı kanallar açılarak çekildi.


Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 15.05.2018 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90