banner102

Sanayi yolu kaza yolu oldu

Son aylarda ardarda maddi hasarlı kazaların olduğu sanayi yolunda yine maddi hasarlı kaza oldu.

02 Mayıs 2011 Pazartesi 17:43
Sanayi yolu kaza yolu oldu

İnsanların ve araçların aynı güzergÜ¢htan geçtiğŸi sanayi yolu üzerinde son aylarda maddi hasarlı kazalar dikkat çekmeye başŸladı. Gün içerisinde yeni bir maddi hasarlı kaza sanki yeni bir kazanında habercisi oldu.

Anadolu Gençlik Dergisinin hemen yanından kalkan 61 EH 389 plakalı Ford Ranger araç, şŸehir merkezi istikametindeki ilk kavşŸaktan dönmek üzere iken hemen yanından geçmek üzere olan 61 FL 229 plakalı Fiat marka taksiye yandan çarptı. Kazada hafif maddi hasar meydana geldi. Kaza sonucu oluşŸan maddi hasarlar, iki tarafın kendi aralarında anlaşŸmasıyla resmiyete intikal etmeden olay çözüme bağŸlandı.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk KELEŞ 2011-05-02 23:03:51

Belediye bunları görsünde ibret alıp çare bulsun. Belediye yan gelip yatmak yeri değŸil. Halkın parasını kaldırımlardan, çöp vergilerinden, park paralarından toplamakla belediyecilik yapılmaz. Şu caddelerdeki araçların park şekillerini, kaldırımların işgal edilip yayaların yollardan yürümelerini görde bunada çare bul. Sanayi yolunda bu kaçıncı kaza. Evet tek suçlu Belediye değŸil ama bu akdar kaza ilede çare arama işi belediyenin. Araçlar madi hasarla kurtuluyor, ya aynı yerde nsana araç vursa ne oalcak. Kiyayalar araçların yerinden ürüyor. LJünki kaldırmlar inişli çıkışlı veya dolu.

Avatar
milli görüş - Hastikoz 2011-05-03 10:26:33

sanayi yolundan daha tehlikeli yer olan iç asvalt yoldur. PTT girişinden, sağŸlık ocağŸına kadar olan yerde şehir tarafındaki şerit park haline geldi. tek şeri kaldı ve bir çok araba o yolu kullanıyor merkeze giren her araç o yoldan gecmek zorunda ayrıca 100km hıza cıkan araçlarda var. bu hafta sonu bile bir pikap la tofaş marka araç birbirine vurdu. gecen sene çocukluk arkadaşımız özkan ihtiyar da 100km hızla gelen araç tarafından hakka yürütü. suçlu aramıyoruz herkezi göreve davet ediyoruz.

banner90