banner102

SARAL AİLESİNE HAKSIZLIK YAPILIYOR

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’un kalabalık ailelerinden Saral sülalesinin bir suç örgütü gibi gösterilmeye çalışılmasının kabul edilemeyeceğini söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Ocak 2017 Cumartesi 01:29
SARAL AİLESİNE HAKSIZLIK YAPILIYOR

 Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu ve suç işleyenin cezasını çektiğini dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, “İnsanları soyadına, mensubiyetine, inanç ve kökenine göre değerlendirmek ve suçlamak yanlış bir davranıştır. Aynı şekilde soyadı  insana başkalarına göre bir üstünlük ve  ayrıcalık getirmemektedir. Bu nedenle hiçbir zaman suç işleyenin suçu yanına kar kalmayacağı gibi herhangi bir kişinin soyadından ötürü suçlu muamelesi görmesi de söz konusu olmamalıdır” dedi.

 Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’un en geniş ailelerinden biri olan Saral ailesinin  illegal bir yapılanmaya girmiş gibi kanaat oluşturulmak istendiğini kaydederek, “ Bu aileden hukuksuz işler yapmış olanlar varsa tabi ki cezalarını hukuk önünde çekeceklerdir. Ama belli bir kişi veya kişilerin yaptığı iddia edilen suçlardan ötürü bütün bir ailenin zan altında bırakılmasını hukukta, efkârı umumiyede kabul etmez. Saral soyadından gelen ve memleketimize eğitim gördükleri, yetiştikleri sahalarda sayısız hizmet yapanları hatırlayalım. Ülkemizde suç işleyen herkesin soy ismi birbirinden farklıdır ve bu suçlardan ötürü sülalelerinin suçlanması mümkün değildir. Bu itibarla herkesi sağduyulu olmaya, yapacakları açıklama ve yorumlarda adaleti gözetmeye davet ediyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 28.01.2017 01:32
Anahtar Kelimeler:
Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90