banner102

Saral: “Bütün STK'lar ile Birlikte Çalışacağız“

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral ve beraberindeki Saadet Partililer, esnaf, ev, köy ve mahalle ziyaretlerine STK ziyaretleri ile devam ettiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Şubat 2014 Cuma 17:22
Saral: “Bütün STK'lar ile Birlikte Çalışacağız“
İlk olarak Anadolu Gençlik Of Temsilcisi Hasan İnan'ı Ziyaret ederek  kendilerinden dernek çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Daha sonra Kardeş Eli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Saadetliler, ilçemizde bulunan yardıma muhtaç insanlar hakkında bilgi alarak, Belediyeyi devraldıklarında Milli Görüş Belediyeciliği ile ilçeyi yönettiklerinde bu rakamların aşağıya ineceğine işaret ettiler.

Kardeş Eli Derneği ziyaretinden sonra Kuzey Yıldızı Derneğini ziyaret eden Sadetliler, dernek binasında dernek yöneticileri tarafından karşılandılar. Kısa süreli sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette konuşan Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, bu tür derneklerin insanlığa faydalı olmak için kurulduğunu ve bunun için mücadele ettiklerine inandıklarını ifade ederek, dernek yöneticilerinden  çalışmaları hakkında bilgi aldı.


Son olarak Genç Aydınlar Derneğini ziyaret eden Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral ve ekibi, burada da 2007 yılında kurulan derneğin çalışmaları hakkında dernek yöneticilerinden bilgi aldı. Burada da konuşma yapan İrfan Saral, insanlığa faydalı olmak için kurulan bütün dernekler birlikte çalışacaklarını ifade ederek, bu tür derneklerin Belediye çalışmalarına katkısı olduğunu söyledi.

Saral, Belediye Başkanlığını kazandıklarında bu tür derneklerin kendilerine iletecekleri hayırlı projeleri değerlendirmeye alacaklarını ve hayata geçirmek için bütün gayreti göstereceklerinin sözünü verdi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 14.02.2014 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90