banner102

Saral, Son Meclis Toplantısını Ridos'ta Yaptı

Of Belediye Başkanı Murat Saral, 2009-2014 Döneminin Son Meclis Toplantısını RİDOS Termal otelde yaparak Meclis üyelerine katkıları nedeniyle plaket takdim etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Mart 2014 Cuma 19:12
Saral, Son Meclis Toplantısını Ridos'ta Yaptı

 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Of Belediye Meclisine seçilen Meclis Üyeleri, dönemin son toplantısını Rize’nin İkizdere İlçesi’nde bulunan RİDOS Termal Otelde gerçekleştirdiler.

Başkan Murat Saral tarafından Termal Otelde ağırlanan Meclis Üyeleri, dönemin son toplantısında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Ak Partili Meclis Üyeleri Ahmet Cevahir, Muhammet Yılmaz, Rıfat Akyüz, Yaşar Akyüzlü ve Ali Muratoğlu ile Saadet Partili Meclis Üyeleri Musa Gözütok, Mehmet Öztel, Mehmet Reşat Keleş, Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı olan Meclis Üyesi İrfan Saral ve Yazı İşleri Müdürü Osman Çakmak’ın katıldığı toplantıda hizmetleri nedeniyle meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Saral, hizmetlerinin anısına kendilerine birer plaket takdim etti.

Üç yıllık başkanlığı döneminde parti ayrımı yapmadan tüm meclis üyeleri ile birlikte hareket ettiklerini ifade eden Başkan Saral, “2009 yılında biz de Meclis Üyesi olarak görev aldığımız belediyemizde, 2011 yılında Meclis Üyelerimizin teveccühü ile başkanlığa seçildik. 5 yıldır birlikte görev yaptığımız arkadaşlarımızla Of’umuzu daha ileriye taşıyabilmek için mücadele ettik. Başkanlığımız sürecinde tüm meclis üyelerimizle birlikte hareket ettik. Parti ayrımı yapmadık. Her üyemizin görüşünü aldık. Birlikte istişare ettik. Of’umuza önemli hizmetler kazandırdık. Son Meclis Toplantımızı da farklı bir ortamda yapmak istedik. Katılımlarından dolayı tüm meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum. Of’umuza verdikleri önemli katkılar nedeniyle kendilerine şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Meclis Üyeleri de kendilerini farklı bir ortamda ağırlayan ve plaketle onurlandıran Başkan Saral’a teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 08.03.2014 19:14
Anahtar Kelimeler:
Murat Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90