banner102

Sarıalioğlu, Çamlıtepe Mahallesi sakinlerini dinledi

Çamlıtepe Mahallesi sakinleri Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Aralık 2018 Pazartesi 19:33
Sarıalioğlu, Çamlıtepe Mahallesi sakinlerini dinledi

Çamlıtepe Mahallesi sakinleri Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret ederek mahallelerine yapılan çalışmalar için teşekkür ettiler.

Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Sarıalioğlu mahallelinin talep ve isteklerini dinledi. Çözümü noktasında ilgili birimlere talimat verdi. Ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Sarıalioğlu; vatandaş odaklı çalıştıklarını ve vatandaşın isteklerine her zaman önem verdiklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarıalioğlu,“Çamlıtepe Mahallemiz sakinleri ziyaretimize geldiler, duyarlılıkları ve nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Şehrimize hizmet etme noktasında çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda planlamalarımız yaparak Of’umuzun sorunlarına çözüm üretiyoruz. Yıllardır çözülemeyen sorunların üzerine giderek bir bir çözüme kavuşturuyoruz. Of’umuza layıkıyla hizmet etmek en büyük gayemiz. Bu noktada çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam ediyoruz. Bizlere destek olan ve çalışmalarımızla ilgili takdirlerini sunan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 17.12.2018 19:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90