banner102

Sarıalioğlu: 'Yüzde 90'ı aşacağımıza yürekten inanıyorum'

Cumhur ittifakı Of ilçe teşkilatları bir araya gelerek 28 Mayıs için hazırız mesajı verdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Mayıs 2023 Pazar 15:43
Sarıalioğlu: 'Yüzde 90'ı aşacağımıza yürekten inanıyorum'

Cumhurbaşkanlığı birinci tur seçimlerinde Of'tan yüzde 81.60 oy oranı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük bir destek sağlayan Cumhur ittifak'ının ikinci tur hedefi yüzde 90.

Cumhur ittifakı toplantısına; Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz ve Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanı Hakan Karaaslan; teşkilat mensupları  bir araya geldiler. 14 Mayıs seçimlerinin değerlendirildiği toplantıda, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur seçimleri için yapılan çalışmalardan bahsedildi.

YÜZDE 90'I AŞACAĞIMIZA YÜREKTEN iNANIYORUM

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "28 Mayıs seçiminde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı seçmek için hep birlikte, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.  Cumhur İttifakı'nda omuz omuza çalıştığımız AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanlarımız ve Teşkilatlarımız ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Cumhur İttifakı ortaklarımızdan Milliyetçi Hareket Partisi, Yeniden Refah Partisi ve tüm bileşenlerimizle birlikte Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a tarihte görülmemiş bir destek vereceğiz. Seçimlerinde Cumhur İttifakı'na vermiş olduğunuz desteklerden dolayı yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Trabzon'da farkımızı hissettirdik. Ama yürekten inanıyorum bu güzel birlik, beraberlik devam ettiği sürece başarılarımız daim olacak. 28 Mayıs'ta yüzde doksanı aşacağımıza, yürekten inanıyorum. Bu vesileyle bizleri bir araya getirdiği için ilçe başkanımıza, teşekkür ediyorum. Türkiye hakikaten kritik bir sürecine geçiyor. Cumhur ittifakı sayesinde Türkiye artık o eski Türkiye değil. Kendi uçak gemisini, kendi savaş gemisini, kendi savaş uçağını, kendi İHA'sını yapan bir Türkiye var. Kendi petrolünü kendi doğalgazını kendi nükleer sanatlarını üreten bir Türkiye var. İnşallah bu kazanımlarımızın devamı için Cumhur İttifakı olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" diye konuştu.

SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM

14 Mayıs seçimlerindeki çalışmalarından ötürü Cumhur İttifakı üyelerine teşekkür eden AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, "İnşallah Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimlerinde daha fazla bir çalışma yapacağız. Sandık görevlerimize dikkat edelim. Sandıklarımıza sahip çıkalım. Ben hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

HERKESE ULAŞALIM

Seçime az bir süre kaldığının altını çizen Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, "14 Mayıs'taki çalışmalarından ötürü arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Malumunuz birinci turda aldığımız oy oranı Cumhurbaşkanımıza yetmedi. Arkadaşlarımızdan bir ricamız olacak. Pazar günü yapılacak seçimde muhalif olan tanıdıklarımızla iletişime geçelim. Cumhurbaşkanımıza oy vermeleri doğrultusunda çalışmalar yapalım. Özellikle oyumuzun az olduğu yerlere ağırlık verelim. Seçime az bir süre kaldı. İnşallah bu kısa sürede yoğun bir çalışmayla istediğimiz sonucu alırız" diye konuştu.

DAHA GÜÇLÜ BİR DESTEK VERECEĞİZ

Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanı Hakan Karaaslan, "Cumhur İttifakı'nın birer neferleri olarak Yeniden Refah Partisi bireyleri olarak inşallah 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendiyi daha güçlü bir şekilde seçilebilmek için Yeniden Refah Partisi mensupları olarak çalışmalarımıza inşallah devam edeceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 28.05.2023 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90